Παντρεύεσαι το 2020; Αυτοί είναι οι 6 top προορισμοί για ταξίδι του μέλιτος

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Παντρεύεσαι το 2020; Αυτοί είναι οι 6 top προορισμοί για ταξίδι του μέλιτος

Και φυσικά υπάρχει και ελληνικό νησί στους προορισμούς

Ο μόνος λόγος για τον οποίο αξίζει να πάρεις πολλές μέρες μαζεμένες άδεια από τη δουλειά σου, είναι αν παντρεύεσαι και μετά έχεις κανονίσει να πας μήνα του μέλιτος. Αν λοιπόν είσαι από τις κοπέλες που παντρεύονται μέσα στο 2020 και ακόμη δεν έχετε αποφασίσει την τοποθεσία που θα περάσετε το ταξίδι του μέλιτος (ας είμαστε ειλικρινείς, κανείς δεν κάνει έναν μήνα διακοπές πια) εδώ θα βρεις τους 6 top προορισμούς αυτής της χρονιάς.

#1. Μαρόκο

kyriacos georgiou CMmgfHQiYsc unsplash

Ο πιο original προορισμός που δίνει κάτι εξωτικό στους ταξιδιώτες, δεν είναι άλλος από το Μαρόκο. Έχει άπειρα πράγματα να δεις και να ανακαλύψεις και σίγουρα είναι μία εμπειρία που δεν θα ξεχάσεις ποτέ.

#2. Πάρος

paros

Αν δεν θέλεις να βγείτε εκτός Ελλάδας, τότε η Πάρος είναι ένα νησί που αξίζει να επισκεφτείτε για ταξίδι του μέλιτος. «Κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης του 2008, οι πλούσιοι Έλληνες πούλησαν τα αρχοντικά τους στη Μύκονο και μετακόμισαν στην Πάρο, όπου η γη ήταν πιο προσιτή», εξηγεί η Brooke Lavery του Local Foreigner. «Δέκα χρόνια αργότερα, η Πάρος έχει αναδειχθεί ως το κορυφαίο bohemian νησί της χώρας, με μπουτίκ ξενοδοχεία και σπιτικές ταβέρνες που βρίσκονται σε ασβεστωμένα χωριά σε ολόκληρο το νησί. Σκέψου τη ως την χαλαρή έκδοση της Μυκόνου. Όπως όλα τα νησιά των Κυκλάδων, έτσι και η Πάρος έχει κάτι να σου προσφέρει και αξίζει να το ζήσεις.

Δες στη gallery που ακολουθεί τους υπόλοιπους προορισμούς.