Η wellness τάση στους γάμους που θα λατρέψουν οι καλεσμένοι

Η wellness τάση στους γάμους που θα λατρέψουν οι καλεσμένοι

Για να γίνει ακόμα πιο ιδιαίτερος ο γάμος σου.

Ο γάμος είναι σαφώς ένα γεγονός που απαιτεί πολλές προετοιμασίες από την πλευρά του ζευγαριού. Γι’ αυτό και θα αρχίσει τον σχεδιασμό μήνες πριν, ώστε να μπορεί να κάνει τις ανάλογες επισκέψεις στα μαγαζιά και να βρει ακριβώς αυτά που αντιπροσωπεύουν τη δική του περίπτωση. Το νυφικό θέλει πολύ ψάξιμο και πρόβες, η διακόσμηση πολλές αναζητήσεις, και είναι ακόμα τόσα πολλά πράγματα γύρω από τη μεγάλη μέρα που θα κρατήσουν τους ενδιαφερόμενους απασχολημένους.

Όταν, με το καλό, γίνει ο γάμος, στο τέλος είθισται να υπάρχει κάτι ευχαριστήριο για τους καλεσμένους, που μπορεί να πρόκειται για τις μπομπονιέρες μέσα σε μία πολύ όμορφη κι εντυπωσιακή θήκη.

Υπάρχει μία νέα τάση, ωστόσο, για το 2020, που εξελίσσει λίγο αυτό το δώρο και το πηγαίνει σε μία κατηγορία πιο wellness και self-care. Μπορεί να είναι ιδιαίτερα σαπούνια, κεριά, κρύσταλλα, και οτιδήποτε άλλο τέτοιου είδους πράγμα, που έχει και χρηστικό χαρακτήρα για τον καλεσμένο που θα το αποκτήσει.

Με αυτόν τον τρόπο, δημιουργούνται και περισσότερες επιλογές, ώστε οι νεόνυμφοι να χρησιμοποιήσουν την έμπνευσή τους και να διαφέρουν ακόμα περισσότεροι οι γάμοι, έστω και σε τέτοιες λεπτομέρειες.

Δες και κάποιες DIY επιλογές στη συνέχεια.