Οι γάμοι του 2011 που έγραψαν ιστορία

Οι γάμοι του 2011 που έγραψαν ιστορία

Στης εκκλησιάς την πόρτα.

Το 2011 μπορεί να έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή μας αλλά εκτός από το αποτυχημένο βραστό αυγό που ακόμα δε μάθαμε να φτιάχνουμε, το μαλλί μας που έπαθε ψαλίδα και το ροζ μας μπλουζάκι που ξέβαψε στο πλύσιμο, συνέβησαν και πιο χαρμόσυνα πράγματα.

Οι γάμοι ιδιαίτερα που σημάδεψαν τη χρονιά που σιγά σιγά φεύγει όχι μόνο ήταν λαμπεροί, αλλά συγκέντρωσαν τα βλέμματα όλου του πλανήτη χάρη στα διάσημα ζευγάρια που ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά, τα υπέροχα νυφικά φορέματα των κυριών που πήραν τελικά την απόφαση να νοικοκυρευτούν, αλλά και όλο τον αστικό μύθο που δημιουργήθηκε πριν και μετά τα μυστήρια.

Η Kate Middleton παντρεύτηκε κυριολεκτικά τον πρίγκιπά της, William σε μία τελετή που παρακολούθησε όλη η υφήλιος, συστήνοντας παράλληλα και την περιβόητη αδελφή της Pippa στο ευρύ κοινό. Το νυφικό της Alexander McQueen κατευθείαν από τα χεράκια της Sarah Burton χαρακτηρίστηκε iconic από την πρώτη στιγμή.

Η Kate Moss είπε το ναι και με παράνυφο την κόρη της παντρεύτηκε το ρόκερ Jamie Hince, σε μία τελετή που θύμιζε πιο πολύ Woodstock, παρά γάμο.

Η Kim Kardashian έκανε την έκπληξη και παντρεύτηκε με μία υπερβολική τελετή τον Kris Humphries. Τρία νυφικά φορέματα από τον οίκο Vera Wang και ένα διαζύγιο λίγες εβδομάδες αργότερα.

Ο Mark Ronson κατάφερε την καλλονή Josephine de la Baume και εντυπωσίασε φορώντας το πιο στιλάτο γαμπριάτικο κοστούμι. Ριγέ σακάκι, wayfarer γυαλιά ηλίου και μία τελετή που θύμιζε πασαρέλα μόδας.

Τέλος, το ζευγάρι του περίφημου "Breaking Dawn", Bella Swan και Edward Cullen κατάφεραν να υπερβούν όλα τα εμπόδια θνητών και βαμπίρ και να ενωθούν σε ένα παραμυθένιο σκηνικό.

Εσάς ποιος ήταν ο αγαπημένος σας γάμος;