Αυτό το Podcast ακούγεται με χαμόγελο: Σταμάτα ό,τι κάνεις! Ήρθε η ώρα θα μιλήσουμε για την ευτυχία

POWER TO INSPIRE • ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 04

Η Κατερίνα Τσεμπερλίδου για την ευτυχία ως στάση ζωής

00.00/22:45

Ιστορίες, συζητήσεις και facts που εμπνέουν τη γυναίκα σήμερα από τη διευθύντρια του Queen.gr, Κατερίνα Ιωακείμ. Success stories με στόχο την ενδυνάμωση, την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και την ανανέωση των φιλοδοξιών μας. Think big, girl!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ PODCAST

Spotify Apple Google
Κατερίνα Ιωακείμ

Η Κατερίνα Τσεμπερλίδου, μια δυναμική γυναίκα που πιστεύει πως Οι Ελληνίδες είναι Θεές, θα μας πει πώς θα κάνουμε το restart που πάντα ονειρευόμασταν για να έχουμε μια πιο ευτυχισμένη ζωή.

Το Power to Inspire podcast της εβδομάδας σου έχει βαλθεί να αλλάξει τη ζωή σου! Να τα ξηλώσει όλα, να τα τινάξει στον αέρα, να βάψει τους βαρετούς σου τοίχους με χρώματα τρελά, να πετάξει όλες τις μουντάδες και τις μιζέριες που δεν σε αφήνουν να χαρείς την κάθε μέρα σου.

Και έχω σήμερα απέναντί μου στο στούντιο μία γυναίκα που την αγαπώ πολύ... Για όσα έχει καταφέρει στη ζωή της αλλά πιο πολύ για την θετική της αύρα, για το χαμόγελο και αυτή την ήρεμη σπίθα στα μάτια της που με κάνει να… φρενάρω όταν έχω πάρει φόρα με το άγχος και στροφιλίζομαι. Η Κατερίνα Τσεμπερλίδου έχει αυτό το μαγικό ραβδάκι που θα σε κάνει να ανασάνεις, να χαμογελάσεις, να νιώσεις επιτέλους καλά με τον εαυτό σου.

Χαμογέλα, πάτησε το play και φόρεσε το κραγιόν σου. Είναι το ξόρκι που λύνει όλα τα μάγια!



Πώς θα τονώσουμε την αυτοεκτίμησή μας - Η δρ Νάνσυ Μαλλέρου συμβουλεύει!

Την Κατερίνα Τσεμπερλίδου σαν συγγραφέα την γνώρισα με το «Όχι πια σεξ, μόνο φίλοι» (σου θυμίζει κάτι μήπως;) , την αποθέωσα για το «Οι Ελληνίδες είναι Θεές» και την αγαπώ διπλά για τα super happy beats του «Ψυχική βιταμίνη». Εκείνο, όμως, που μου κάνει περισσότερο εντύπωση είναι το γεγονός ότι ενώ προέρχεται από έναν εξαιρετικά ανταγωνιστικό χώρο (σαν διευθύντρια δημιουργικού και πρόεδρος μεγάλης διαφημιστικής εταιρείας έχει δημιουργήσει σλόγκαν και ατάκες που έχουμε πει δεκάδες φορές!) έχει βρει χώρο στην κάθε μάρα της για την ευτυχία!

Podcast να νιώσεις καλά: Ντύσου όμορφα και βάλε το κραγιόν σου! Γιατί είναι τόσο σημαντικό;

Την ευτυχία όχι σαν έννοια γενική, ούτε σαν στιγμιαίο συναίσθημα μέσα στην καθημερινότητά μας αλλά σαν απόφαση, σαν πείσμα να αλλάξουμε στάση ζωής. Σαν… «φτάνει πια με τις μιζέριες, τα αρνητικά vibes και αυτό το σφίξιμο στο στήθος όταν επιστρέφουμε σπίτι το βράδυ».

Πώς γίνεται αυτό; Μπορώ άραγε να το καταφέρω κι εγώ;

KATERINA TSEMPERLIDOY 2

Πώς να κάνουμε το restart που πάντα ονειρευόμασταν για να έχουμε μια ευτυχισμένη ζωή;

Κάθε απόγευμα στη διαδρομή από το γραφείο στο σπίτι ή κάθε βράδυ που κλείνεις την τηλεόραση και λες… «δεν θα ξυπνάω πάλι το πρωί», ξαναζείς με τη φαντασία σου τα αρνητικά σχόλια των άλλων… Και χάνεις τον ύπνο σου! Αυτό πώς είναι δυνατό να το βγάλουμε από το κεφάλι μας, να το πετάξουμε μακριά, να μη μας νοιάζει;

Ευκαιρίες 2ης καριέρας και καλύτερης ζωής! Η Κατερίνα Γκαγκάκη ξέρει ;)

Παίρνεις προσωπικά ό,τι σου συμβαίνει; Πώς απεγκλωβίζεσαι από τη ψυχοφθόρα διαδικασία του να τσακώνεσαι κάθε μέρα… για όλα;



Πότε είναι η καλύτερη στιγμή στη ζωή μας να βάλουμε στην άκρη όσα μας… τρέχουν και να κάνουμε τις αλλαγές που πάντα θέλαμε; Ξέρεις εκείνες τις αλλαγές που υπόσχεσαι στον εαυτό σου κάθε Πρωτοχρονιά ή κάθε φθινόπωρο αλλά δεν…

Η ευτυχία ανήκει σε όλους και μπορούμε να την κερδίζουμε καθημερινά, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στη ζωή μας. Αυτό πάλι πώς γίνεται;

Η Κατερίνα Τσεμπερλίδου απαντά σε όλα αυτά και μας δίνει μια εύκολη μέθοδο για:

  • Να βρίσκουμε αφορμές για μικρές χαρές
  • Να ζούμε τη ζωή στο φουλ
  • Να πραγματοποιούμε τα όνειρά μας
  • Και να μην ξεχνάμε να νιώθουμε Θεές!

Συντονίσου στην αγαπημένη σου πλατφόρμα και έλα να αλλάξουμε την κάθε μέρα μας!

Spotify

https://open.spotify.com/show/6o0CjslI8SM4ecmBVXsIKn

Google Podcasts

https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9mZWVkcy50cmFuc2lzdG9yLmZtL3Bvd2VyLXRvLWluc3BpcmU=

Apple Podcasts

https://podcasts.apple.com/us/podcast/power-to-inspire/id1577753423

Rss Feed

https://feeds.transistor.fm/power-to-inspire