Επέτειος γάμου για Harry-Meghan Markle: 10 πράγματα που δεν ήξερες για τον γάμο τους

Επέτειος γάμου για Harry-Meghan Markle: 10 πράγματα που δεν ήξερες για τον γάμο τους

Κι όμως αυτός ο γάμος του Harry με την Meghan κρύβει πολλά μυστικά.

.

Ήταν 19 Μαΐου το 2018 όταν ο πρίγκιπας Harry, το άτακτο αγόρι της βρετανικής βασιλικής οικογένειας ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας. Πολλές οι γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του (Cressida Bonas, Chelsy Davys, Ellie Goulding), όμως μία ήταν αυτή που τον μάγεψε και κατάφερε να τον «στρώσει». Το ραντεβού στα τυφλά με τη Meghan Markle που κανόνισε η Misha Nonoo, απέδωσε καρπούς και κάπως έτσι σήμερα γιορτάζουμε τρία χρόνια από τον royal wedding που μας συγκίνησε όσο κανένας. Και τι να πρωτοθυμηθούμε από αυτόν τον υπέροχο γάμο; Το φανταστικό φιλί τους στην είσοδο του παρεκκλησίου, την βόλτα με την άμαξα ή μήπως την χορωδία που τραγούδησε φανταστικά το «Stand by me»;

Ο γάμος του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle ήταν αξέχαστος για πολλούς λόγους, αλλά έκτοτε ίσως να έχεις ξεχάσει μικρότερες λεπτομέρειες από τη μέρα εκείνη. Τον βασιλικό γάμο του 2018, που πραγματοποιήθηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Windsor, παρακολούθησαν τουλάχιστον 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως. Και μπορεί να πέρασαν 3 χρόνια, 1 Megxit και πολλές κόντρες με το Παλάτι, όμως ο γάμος των Sussexes πάντα θα μας αφήνει μια γλυκιά ανάμνηση.

Από τις Νάνσυ Μητσοστέργιου και Κατερίνα Πατούλια

Υπάρχουν όμως 10 facts που δεν γνώριζες.

#1. Η Meghan Markle έγραψε ιστορία με το περπάτημά της στον προθάλαμο του ναού

Λίγες μέρες πριν από τον γάμο, η Meghan ήρθε σε ρήξη με τον Thomas Markle, ο οποίος δεν έδωσε το παρών στην τελετ. Λόγω της κακής σχέσης με τον πατέρα της, ζήτησε να τον διασχίσει μόνη της. Στα μισά της διαδρομής η νύφη συναντήθηκε με τον πρίγκιπα Κάρολο, ο οποίος την παρέδωσε στον Harry.

#2. Ο Harry διάλεξε τα λουλούδια της ανθοδέσμης της Meghan

Το μπουκέτο της Meghan Markle ήταν ένας συνδυασμός παραδοσιακού με το μοντέρνο. Το μπουκέτο της περιείχε κλαδάκια μυρτιάς, μια βασιλική παράδοση νυφικής ανθοδέσμης που χρονολογείται από το γάμο της Βικτώριας. Ο Harry επέλεξε προσωπικά λουλούδια από τον ιδιωτικό κήπο του Kensington Palace, που περιελάμβανε Forget-Me-Nots, αρωματικά γλυκά μπιζέλια, astilbe, γιασεμί, κρίνο της κοιλάδας, αστράνια και μυρτιά (που αντιπροσωπεύει αγάπη και ελπίδα) φυσικά. Το ολοκληρωμένο μπουκέτο δέθηκε από μια μεταξωτή κορδέλα από τη βασιλική ανθοπώλη Philippa Craddock. Το πρωί μετά τον γάμο, η ανθοδέσμη της Meghan τοποθετήθηκε στον Τάφο του Άγνωστου Πολεμιστή.

#3. Το ζευγάρι δώρισε τα λουλούδια του γάμου του

Οι ασθενείς του St. Joseph's Hospice, μια εγκατάσταση που εδρεύει στο Λονδίνο, έλαβαν πληθώρα λουλουδιών καθώς τα σχέδια και οι συνθέσεις λουλουδιών που στόλιζαν το παρεκκλήσι την ημέρα του γάμου δωρίστηκαν την επόμενη ημέρα.

#4. Η γαμήλια τούρτα έσπασε τις παραδόσεις

Η Claire Ptak της Violet Cakes, μια αμερικανίδα σεφ ζαχαροπλαστικής, ήταν το όνομα που επιλέχθηκε για να κατασκευάσει την γαμήλια τούρτα του ζευγαριού. Ο γάμος των Harry-Meghan διέφερε στο ότι επέλεξαν να «παραιτηθούν» από το συνηθισμένο κέικ φρούτων που σερβίρεται στους βασιλικούς γάμους. Αντ’ αυτού, ζήτησαν μια τούρτα λεμονιού γεμάτη με φρέσκια κρέμα βουτύρου και elderflower για να «ενσωματώσουν τις φωτεινές γεύσεις της άνοιξης».

#5. Η Meghan Markle δεν έκανε πρόβα το μακιγιάζ της

Η πρώην ηθοποιός του Suits προσέλαβε τον make up artist Daniel Martin για να τη βάψει, αλλά με τα πολυάσχολα προγράμματα, το ζευγάρι δεν μπόρεσε να συναντηθεί για μια συνηθισμένη δοκιμή μακιγιάζ πριν από την ημέρα του γάμου.

Η στιγμή που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ

Η Meghan Markle μπαίνει στο εσωτερικό του παρεκκλησίου του Αγίου Γεωργίου μόνη της με τα παρανυφάκια και λίγο πιο μέσα την περιμένει ο πρίγκιπας Κάρολος, ο οποίος και την παραδίδει στον γαμπρό, πρίγκιπα Harry. Κι ενώ ακόμη θυμόμαστε το ευχαριστώ που είπε στον πατέρα του τότε ο γλυκύτατος Harry, μία είναι η στιγμή που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ.

Η Meghan φτάνει δίπλα στον Harry, φορά ακόμη το πέπλο της, τον κοιτάζει και εκείνος της ψιθυρίζει «You look amazing» με τον William από πίσω να κρυφογελάει. Ο Harry ολοκληρώνει το κομπλιμέντο του στη Meghan με ένα αφοπλιστικό βλέμμα κι ένα lip bite που μας έχει στοιχειώσει από εκείνη την ημέρα.


#6. Αυτή ήταν η αγαπημένη φωτογραφία τηςMeghan

Πολλές φωτογραφίες είδαμε από τον πριγκιπικό γάμο της 19ης Μαΐου 2018 και πολλές ήταν εκείνες που έκλεψαν τις εντυπώσεις. Υπήρξε όμως μία φωτογραφία από τον γάμο του Harry και της Meghan στην οποία μπορεί να μην βλέπουμε καν τα πρόσωπά τους αλλά είναι η αγαπημένη της νύφης και έγινε viral στα social media. Τη φωτογραφία έβγαλε ο Yui Mok, φωτογράφος με έδρα το Λονδίνο και είναι τραβηγμένη από ψηλά, πάνω από την άμαξα που μεταφέρει το νιόπαντρο ζευγάρι, το οποίο κρατά σφιχτά ο ένας το χέρι του άλλου.

#7. Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο πρίγκιπαςWilliam

Το Παλάτι είχε ανακοινώσει από νωρίς την κουμπαριά ανάμεσα στα αδέρφια. Ο Harry ήταν κουμπάρος του William και στον δικό του γάμο το 2011. Πολύ πριν το Megxit, τα δύο αδέρφια, έκαναν τα φλας των παπαράτσι να αστράψουν, φτάνοντας μαζί και γελαστοί στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor. Μετά τον γάμο, η σχέση ανάμεσα στα δύο αδέρφια πήγε από το κακό στο χειρότερο, μέχρι να φτάσουμε στο σήμερα, στην πιο δύσκολη φάση της σχέσης του William με τον Harry.

#8. Οι διάσημοι καλεσμένοι έκλεψαν τηνπαράσταση

Oι λαμπεροί προσκεκλημένοι από το Hollywood ξεχώρισαν, ανάμεσά τους η Oprah Winfrey, το ζεύγος Clooney, το ζεύγος Beckham και ο sir Elton John. Η νύφη ήταν άλλωστε ηθοποιός και οι συμπρωταγωνιστές της από τη σειρά Suits έδωσαν το παρόν στο Λονδίνο, όπως και οι καλοί φίλοι της Meghan που προτίμησε να αφήσει εκτός γάμου την οικογένειά της από την πλευρά τόσο του πατέρα όσο και της μητέρας της.

9#. Η μητέρα της νύφης ήταν η μοναδικήκαλεσμένη από την οικογένειά της

Ούτε η πλευρά του πατέρα της, αλλά ούτε και της μητέρας της Μarkle έλαβε πρόσκληση για τον πριγκιπικό γάμο. H Doria ήταν στο πλευρό της κόρης της και μετά τη γέννηση του Archie αλλά ακόμα και σήμερα, όπου η κόρη της ζει με τον εγγονό της πολύ κοντά πια στην Καλιφόρνια.

10#. Η δεξίωση ήταν μικρή

Kι όταν λέμε μικρή, εννοούμε φυσικά για τα δεδομένα του Παλατιού με μόλις 600 προσκεκλημένους. Στην τελετή το παρν έδωσαν 2640 καλεσμένοι. Η δεξίωση ήταν απλά υπέροχη. Ο Idris Elba ήταν ο dj της βραδιάς, το κόστος ανέλαβε ο πρίγκιπας Κάρολος και η Kate φέρεται να χόρεψε με τον George Clooney ο οποίος υπήρξε το πειραχτήρι της βραδιάς.