Η κορυφαία στιγμή στον γάμο Harry-Meghan Markle έχει στο twitter πάνω από 20 χιλιάδες likes

Η κορυφαία στιγμή στον γάμο Harry-Meghan Markle έχει στο twitter πάνω από 20 χιλιάδες likes

Δεν γίνεται να μην θυμάσαι ποια ήταν

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle σήμερα γιορτάζουν τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους και είμαστε μάλλον λίγο περισσότερο ενθουσιασμένοι από τους ίδιους. Περιμένοντας με αγωνία να δούμε κάποια φωτογραφία αφιέρωση για την ημέρα αυτή, κάναμε μια αναδρομή στον γάμο τους και θυμηθήκαμε ίσως μία από τις κορυφαίες στιγμές εκείνης της ημέρας.

Η Meghan Markle μπαίνει στο εσωτερικό του παρεκκλησίου του Αγίου Γεωργίου μόνη της με τα παρανυφάκια και λίγο πιο μέσα την περίμενε ο πρίγκιπας Κάρολος, ο οποίος και την παρέδωσε στον γαμπρό πρίγκιπα Harry. Κι ενώ ακόμη θυμόμαστε το ευχαριστώ που είπε στον πατέρα του τότε, μία είναι η στιγμή που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ.



Η Meghan φτάνει δίπλα στον Harry, φορά ακόμη το πέπλο της, τον κοιτάζει και εκείνος της ψιθυρίζει «You look amazing» με τον William από πίσω να κρυφογελάει. Ο Harry ολοκληρώνει το κομπλιμέντο του στη Meghan με ένα αφοπλιστικό βλέμμα κι ένα lip bite που μας έχει στοιχειώσει από εκείνη την ημέρα.

Το post αυτό λοιπόν στο Twitter έχει συγκεντρώσει πάνω από 20 χιλιάδες likes, ενώ 7,6 χιλιάδες άτομα το έχουν κάνει retweet. Δεν πιστεύουμε να μην θυμάσαι τη στιγμή αυτή;