Οι 6 καλύτερες στιγμές από το γάμο του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle που μας συγκίνησαν

Πατούλια Κατερίνα
Οι 6 καλύτερες στιγμές από το γάμο του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle που μας συγκίνησαν

Τον δώσαμε τον πρίγκιπα Harry αλλά το διασκεδάσαμε!

Ήταν ένας βασιλικός γάμος ροκ, με την Oprah Winfrey και τους Beckhams ανάμεσα στους προσκελημένους και με έναν γαμπρό που όπως το περιμέναμε όλες εμείς οι fans τους, έκλεψε την παράσταση! Εδώ ξεχωρίζουμε τις στιγμές του βασιλικού γάμου που λατρέψαμε.

1. Η στιγμή που ο Harry δάγκωσε το χειλάκι του!

Γιατί έκανε ένα κοπλιμέντο στην αγαπημένη του Meghan και μετά λίγο ντράπηκε, του ρίχνει βλέπεις και 3 χρόνια η Δούκισσα του Sussex. Την παράσταση στη στιγμή κλέβει ο William, που κρυφογελάει πίσω!2. Η στιγμή που ο Harry δάκρυσε!

Γιατί ναι, και ο γαμπρός κι ας είναι και πρίγκιπας συγκινήθηκε που θα μοιραστεί τη ζωή του με την Markle3. H στιγμή που ο Harry έβρισε λιγάκι!

Γιατί είσαι ο Harry και μπορείς μπροστά σε εκατομμύρια κόσμου που σε παρακολουθεί να παραδεχτείς πως τα έκανες σκ@@@τ@, αστειευόμενος!Διάβασε ακόμα: Όλες οι λεπτομέρειες για το εντυπωσιακό νυφικό της Meghan Markle

4. Η στιγμή που η Meghan περπάτησε προς τον Harry!

Kαι όλοι ξεχάσαμε το δράμα των προηγούμενων ημερών με τον πατέρα της Thomas, και συγκινηθήκαμε με τα δάκρυα χαράς της μητέρας της Doria.5. Η στιγμή που η χορωδία τραγουδούσε το Stand by me!

Κι αν η γλώσσα του σώματος τη στιγμή του τραγουδιού δεν σου λέει πόσο μεγάλο έρωτα βιώνει ο Harry, κάπου σε κάνουμε!

6. Και φυσικά το φιλί, που μπορεί να μην το είδαμε από το μπαλκόνι, αλλά σίγουρα έκρυβε πάθος! Δες και τις φωτογραφίες παρακάτω!

Bonus: Η βόλτα με την άμαξα, που ευτυχώς στη βόλτα αυτή, ο Harry χαλάρωσε και ξεπέρασε το άγχος του!

DPG Network