Μελίνα Ζαχαράκη: Η ζωή μετά το modeling

Μελίνα Ζαχαράκη: Η ζωή μετά το modeling

Πριν λίγες μέρες είδα στο facebook αυτή την ανάρτηση που θα δείτε πιο κάτω, της γλυκιάς Μελίνας που έτυχε να την ζήσω όταν είχε πάρει την απόφαση για το μεγάλο αυτό της βήμα :

Μου λέτε διάφοροι φίλοι που ανεβάζω story μη μας το κάνεις αυτό .. μην ανεβάζεις και μας ξεσηκώνεις και εμείς δουλεύουμε.

Το θέμα είναι οτι όλα στη ζωή είναι επιλογές

Επέλεξα λοιπόν πριν 10 χρόνια να έρθω για δουλειά στην Πάρο χωρίς να ξέρω κανέναν εκτός φυσικά από τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού που δουλεύω. Έφυγα από την ζώνη ασφαλείας μου και είπα να δοκιμάσω .. Δεν ήταν εύκολο να αφήνεις την οικογένεια σου , τους φίλους σου και γενικά την ζωή σου όπως ήσουν βολεμένη. Δεν είναι εύκολη η ζωή στο νησί και ειδικά όταν δουλεύεις.. καταρχήν εκτός από τη μοναξιά που μετά από καιρό βέβαια κανείς τον κύκλο σου , δουλεύεις 7 μήνες , 7 μέρες την εβδομάδα ..

Φυσικά έχει και τα θετικά της η αποκέντρωση. Κάνεις σχεδόν 4 μήνες μπάνια, έχεις ποιότητα ζωής , δεν έχεις κίνηση , φανάρια , καυσαέριο. Σας προτείνω λοιπόν όσοι από εσάς νιώθετε ότι θέλετε αλλαγή στη ζωή σας,

Αφήστε τη ζώνη ασφαλείας και τολμήστε !!

* Συγκινήθηκα πολύ και μου ήρθε αμέσως στο μυαλό η εικόνα 10 χρόνια πίσω όταν σκεφτόταν η Μελίνα να πάει τότε στον Πάρο. Και μετέπειτα που την έβλεπα κάθε καλοκαίρι στο πανέμορφο αυτό νησί μας κάθε χρόνο να εξελίσετε και να έχει ακόμα πιο πολύ confidence, δεν ήταν και εύκολο να πάρει την απόφαση που πήρε και άλλος στην θέση της δεν ξέρω αν θα μπορούσε να το κάνει. Το θέμα όμως είναι ότι το τόλμησε και πέτυχε και κέρδισε όλους στην Νάουσα της Πάρου μιας και πάντα θα την δεις με το πιο γλυκό χαμόγελο.

Όταν διάβασα το ποστ της την κάλεσα στο τηλέφωνο και μιλήσαμε και την παραδέχτηκα γιατί Μελινάκι μου είσαι ΜΑΓΚΑΣ για αυτήν σου την κίνηση και σου βγάζω το καπέλο για όλα που έχεις περάσει από πριν πας στο νησί μέχρι σήμερα και μόνο ΜΠΡΑΒΟ σου αξίζουν.

Της είπα ότι ήθελα να μοιραστώ με τις αναγνώστριες του Queen.gr την εμπειρία της με δικά της λόγια και μου είπε τα εξής :

Μετά το modeling αποφάσισα να αλλάξω πορεία και να μπω στο χώρο της χονδρικής πώλησης ρούχων.

Ξεκίνησα το 2005 σε μια από τις μεγαλύτερες εισαγωγικές εταιρείες στην Ελλάδα.

Το 2010 με τη κρίση απέλυσαν πάρα πολλούς πωλητές και μέσα σε αυτούς και εμένα.

Εκείνη τη χρονιά θα άνοιγε ένας καλός μου φίλος ο Κωνσταντίνος Γερονίκος μαγαζί αντρικό στη Πάρο και μου πρότεινε να το αναλάβω .

Μετά από πολύ σκέψη δέχτηκα και αποφάσισα να μετακομίσω στη Πάρο

Η συμφωνία ήταν για 7 μήνες

Κάθε χρόνο ερχόμουνα τέλη Μαρτίου και έφευγα τέλος Οκτωβρίου.

Δεν ήταν εύκολη απόφαση ..

Μπορεί να μην είχα παιδιά αλλά άφηνα πίσω μου για παραπάνω από μισό χρόνο την οικογένεια μου , τους φίλους μου και τη ζωή μου γενικότερα στην Αθήνα .

Ερχόμενη στη Πάρο εκτός από τον Ιδιοκτήτη του μαγαζιού δεν ήξερα κανέναν ..

Επειδή είμαι πολύ κοινωνική ευτυχώς δεν μου πήρε πολύ χρόνο να γνωρίσω κόσμο αλλά και πάλι δεν ήταν οι άνθρωποι οι δικοί μου

Στην αρχή πήγαινα μόνη μου για φαγητό

Μόνη μου για μπάνιο , μόνη μου σινεμά και βόλτες στον ελεύθερο χρόνο μου

Την δεύτερη σαιζόν ήρθε μια σχέση που έκανα και ήταν πιο καλά τα πράγματα

Η ζωή στο νησί είναι πιο απλή , πιο εύκολη στη καθημερινότητα από το να μην υπάρχουν καθόλου φανάρια και κίνηση εώς τις αποστάσεις που είναι μηδαμινές και μπορείς να κάνεις πιο γρήγορα τις δουλειές σου .

Στον ελεύθερο χρόνο μου εκτός φυσικά από τα μπάνια που λατρεύω να κολυμπάω , έχει θερινό σινεμά , βόλτες στα διπλανά χωριά που έχουμε πολλά .

Πεζοπορίες , ιππασία , και φυσικά τέννις που ξεκίνησα τα τελευταία 3 χρόνια και μου αρέσει πάρα πολύ.

Η Πάρος επειδή είναι το κέντρο των Κυκλάδων μπορείς να πας σε πολύ λιγο χρόνο στα διπλανά νησιά όπως Αντίπαρος

Νάξος , Κουφονήσια , Μύκονο.

Προτρέπω όλους και όλες που νοιώθουν οτι θέλουν να κάνουν μια αλλαγή στη ζωή τους είτε μόνοι τους αν είναι είτε με οικογένεια να τολμήσουν και να κάνουν αποκέντρωση.

Όχι μόνο σε νησιά αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα .

Έχουμε φανταστικά μέρη και είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε γεννηθεί σε αυτή την ηλιόλουστη χώρα.

Την Μελίνα μπορείτε να την βρείτε εδώ : www.instagram.com/zaharakimelina

Μπορείτε να με βρείτε εδώ : www.instagram.com/majenco