Γιατί δεν τηλεφώνησε; Τι πρέπει να κάνεις

Γιατί δεν τηλεφώνησε; Τι πρέπει να κάνεις

Η πιθανότητα να του το έκοψαν είναι ελάχιστη!

Υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι για τους οποίους ένας άντρας να μην έχει τηλεφωνήσει τη στιγμή που εσύ θεωρείς πως τον είχες! Μπορεί να είναι παντρεμένος, αλλά να ήθελε να ζήσει εκείνη τη στιγμή μαζί σου, μπορεί να είναι ενθουσιώδης από τη φύση του και να σου έδειξε περισσότερα από όσα πραγματικά ένιωσε. Ακόμη μπορείς να σκεφτείς πως έχει δεσμό ή ότι είναι σε φάση χωρισμού και δεν είναι ακόμα κατασταλαγμένος, οπότε, όταν το σκέφτηκε πιο ήρεμα, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν πρέπει να ξεκινήσει ακόμα κάτι καινούργιο. Όσο για τη συμπεριφορά του εκείνο το βράδυ, ήταν στο πλαίσιο της ένεσης ηθικού που θέλουν όλοι οι άνδρες σε μια τέτοια φάση.
Σίγουρα, όταν υπάρχει στη μέση κάτι παλιό, το καινούργιο δεν παίζει επί ίσοις όροις. Οπότε, σκέψου λίγο πώς ενεργείς εσύ. Σου συνέβη ποτέ να γνωρίζεις κάποιον, να νομίζεις ότι σου αρέσει, αλλά τελικά να διαπιστώνεις ότι ήταν μόνο ένας ενθουσιασμός της στιγμής;

Να τηλεφωνήσεις ή όχι;
Αν πάρεις τελικά εσύ τηλέφωνο, σίγουρα θα βάλεις μετά σε μια τάξη τις σκέψεις σου. Εκτός και αν πέσεις στον τηλεφωνητή του, οπότε είτε θα πρέπει να αφήσεις μήνυμα είτε απλά να το κλείσεις. Αν θες να του μιλήσεις, το να του αφήσεις μήνυμα θα σε κάνει να περάσεις νέο γύρο αγωνίας, περιμένοντας να σου απαντήσει. Αν ωστόσο, αποφασίσεις να αφήσεις μήνυμα, μην αφήσεις και δεύτερο και τρίτο. Αν δεν απαντήσει στο πρώτο σου μήνυμα, είναι αρκετό για να καταλάβεις ότι δεν θέλει επαφή, για κάποιο σημαντικό λόγο, που θα πρέπει να σεβαστείς.
Αν πάλι, επιλέξεις να μην αφήσεις μήνυμα και θες να του μιλήσεις κανονικά, περίμενε τουλάχιστον να περάσουν δυο μέρες από το προηγούμενο τηλεφώνημα. Γιατί αν επιμένεις την ίδια μέρα και το κλείνεις συνέχεια στον τηλεφωνητή του, θα καταλάβει ότι είσαι εσύ, και αυτό -όσο να το κάνεις- δεν θα δημιουργήσει και τις καλύτερες εντυπώσεις.
Όταν τελικά καταφέρεις να μιλήσεις μαζί του, φρόντισε να του μιλήσεις ειλικρινά, αλλά χωρίς μελοδραματισμούς και υστερίες. Η ειλικρίνεια αρκετές φορές προκαλεί την ειλικρίνεια και από την άλλη πλευρά. Αν συνεχίσει να αποφεύγει να ξεκαθαρίσει τη θέση του ή βρίσκει ανόητες δικαιολογίες, θεώρησε τη γνωριμία, χωρίς άλλη συζήτηση, τελειωμένη υπόθεση. Οποιοσδήποτε δεν αισθάνεται την ανάγκη να σε δει σύντομα δεν είναι αυτός που περιμένεις.

Για να μη σε φάει το "περίμενε"
• Συμφιλιώσου με την ιδέα ότι το να δίνεις το τηλέφωνό σου, ακόμα και σε έναν άνδρα, είναι σαν να δίνεις την επαγγελματική σου κάρτα. Μπορεί να το χρησιμοποιήσει, μπορεί και όχι.
• Αν σε ενοχλεί η διαδικασία της αναμονής, μη δίνεις το τηλέφωνό σου. Σε περίπτωση που σου το ζητήσει κάποιος, πέρνα στην αντεπίθεση και ζήτα του εσύ το δικό του! Ετσι, αν μη τι άλλο, θα έχεις το παιχνίδι στα χέρια σου.
• Βάλε ένα όριο αναμονής στον εαυτό σου. Αυτό δεν θα πρέπει να ξεπερνά τις δύο μέρες. Αν δεν έχει τηλεφωνήσει ένας άνδρας μέσα στις δύο πρώτες μέρες, δεν θα τηλεφωνήσει ποτέ! Οπότε, δεν υπάρχει λόγος ούτε καν να ασχολείσαι με το ενδεχόμενο.

Διαβάστε ακόμη:

5 απροσδόκητα sex tips για να θυμάσαι κάθε φορά!