Θέλει να βγαίνει με τους φίλους του: Πότε πρέπει να ανησυχήσεις

Θέλει να βγαίνει με τους φίλους του: Πότε πρέπει να ανησυχήσεις

Πόση κακή ιδέα είναι η "βραδιά με τα παιδιά";

Κάθε άντρας έχει διαφορετικό τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τις κοινωνικές του σχέσεις και σπάνια τον αλλάζει με μια σχέση. Αυτό σημαίνει ότι αν ένας άντρας είχε πάντα ευρύ κοινωνικό κύκλο και ήταν πολύ του έξω, τότε θα συνεχίσει να το κάνει και αφού έχετε μαζί σχέση. Και δεν εννοούμε να βγαίνει αποκλειστικά μόνος του -αυτό δεν έχει λογική εξάλλου- αλλά να διατηρεί παράλληλα ενεργές γνωριμίες του που δεν είναι του στιλ "φέρνω μαζί και το κορίτσι μου". Αυτές οι γνωριμίες δεν είναι πάντα ύποπτες.
Αν συμβαίνει, όμως, αυτό είναι κάτι που το ξέρεις από την αρχή και λογικά σού έχει μιλήσει διεξοδικά γι' αυτή την κοινωνική πλευρά του. Σε αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς και να βάζεις στο μυαλό σου κακές σκέψεις.

Οι ανησυχητικές ενδείξεις
Αν όμως αυτή είναι μια συμπεριφορά που ο σύντροφός σου εμφάνισε ξαφνικά, τότε μάλλον υπάρχουν κάποιοι λόγοι ανησυχίας.

* Ενώ στην αρχή ήσασταν συνεχώς μαζί, τώρα έχει αρχίσει να κάνει ανεξάρτητα το πρόγραμμά του.

* Δεν δείχνει να συγκινείται, όταν τού εξηγείς ότι σε ενοχλεί να σε αφήνει μόνη σου σπίτι και αυτός να κυκλοφορεί, σαν να μην έχει ούτε καν στην άκρη του μυαλού του ότι αφήνει τη σύντροφό του κλεισμένη.

* Ακόμα και όταν του έχεις πει ότι βγαίνεις, δεν μπαίνει στον κόπο να σε ρωτήσει πώς πέρασες ή με ποιους ήσουν.

* Δε σου μιλάει ποτέ για το πώς πέρασε αυτός στην έξοδό του.

* Ή, πάλι, σπεύδει να σε ενημερώσει λέγοντάς σου ότι ήταν βαρετά, τα ίδια και τα ίδια με τα "παιδιά", κομπιάζοντας και χωρίς να σε κοιτάζει στα μάτια.

Διαβάστε ακόμη:

Μήπως σε εκμεταλλεύεται οικονομικά; 6 σημάδια αποκαλύπτουν...