Είναι το σεξ πιο βαρετό σε μια μακροχρόνια σχέση;

Όταν το πάθος της πρώτης στιγμής φεύγει τότε τα καλύτερα έρχονται...

Θα ξεκινήσουμε το άρθρο με το δεδομένο... Το σεξ μέσα σε μια μακρόχρονη σχέση δε γίνεται χειρότερο... αλλά ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

Αυτό που οι περισσότεροι έχουν στο μυαλό τους είναι πως η επιθυμία για σεξ με τον ίδιο άνθρωπο μειώνεται με τα χρόνια... Αν αυτό ισχύει σε ένα βαθμό στον αντίποδα υπάρχει το γεγονός πως αυτό το σεξ είναι πολύ καλύτερο ποιοτικά από ένα παθιασμένο σεξ με ένα νέο σύντροφο.

Το να σκεφτείς πως η σωματική σου επαφή με τον επί χρόνια αγαπημένο σου είναι βαρετή, κακή, προβλέψιμη ή ότι άλλο λες είναι η αρνητική αντίληψή σου πάνω στο θέμα...

Φυσικά, και η περίοδος του μήνα του μέλιτος τελειώνει, αλλά κάθε ζευγάρι για να προχωρήσει πρέπει να βρει τους τρόπους να κρατήσει την επιθυμία του για ικανοποίηση παρά τα προβλήματα της καθημερινότητας... Το σεξ δεν είναι καλό αν το αφήσεις να μην είναι καλό. Ναι, το σεξ με τον ίδιο άνθρωπο χρειάζεται τρόπους για να ανανεώνεται, χρειάζεται εσύ να εξελίσσεσαι, χρειάζεται εσύ να δείχνεις ότι παραμένει επιθυμητός εκείνος στα μάτια σου, χρειάζεται να τον προκαλείς ερωτικά συχνά, χρειάζεται να πιστέψεις πως το συναίσθημα της οικειότητας είναι το πιο διεγερτικό κομμάτι σε μια επαφή. Και αυτό θα το έχεις ΚΑΘΕ φορά.

Διαβάστε ακόμη:

Τα 5 (απαραίτητα) χαρίσματα που πρέπει να έχει ο σύντροφος που θα επιλέξεις

 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ