Κρυφά ερωτευμένη μαζί του; Τι πρέπει να κάνεις

Κρυφά ερωτευμένη μαζί του; Τι πρέπει να κάνεις

Γιατί το κρατάς μόνο για σένα;

Αν και στην εποχή που ζούμε είναι δύσκολο να σκεφτεί κανείς πως υπάρχει έρωτας που μένει κρυφός πάρα αυτά σε κάποιες σπάνιες περιπτώσεις μια γυναίκα επιλέγει τη σιωπή... Ναι, υπάρχουν νέες γυναίκες (πιθανόν σαν και εσένα) που δειλιάζουν να εκφράσουν αυτά που αισθάνονται. Από τη μία ο φόβος της απόρριψης, από την άλλη η φυσική συστολή που μπορεί να έχεις και το αποτέλεσμα... ο "κρυφός έρωτας" να ταλαιπωρεί καθημερινμά τη σκέψη και να σε γεμίζει με αγωνία. Όμως η ζωή είναι παιχνίδι και μόνο ο τολμηρός ο παίκτης είναι αυτός που τελικά κερδίζει...

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!
• Αν βρίσκεστε στον ίδιο χώρο εργασίας είναι προτιμότερο να το μάθει από σένα παρά από οποιονδήποτε άλλο. Άσε λοιπόν κατά μέρος τις εκμυστηρεύσεις στη διπλανή σου που δεν ξέρεις πού και πώς θα μεταφέρει το μυστικό σου.

• Ακόμη και στην περίπτωση που οι "διαμεσολαβητές" έχουν τις καλύτερες των προθέσεων -πράγμα σπάνιο κυρίως στο χώρο της δουλειάς- ποτέ δεν ξέρεις αν έχουν την ικανότητα να χειριστούν την κατάσταση. Δεν θα ήθελες να του περάσεις λάθος μηνύματα.

• Καλύτερα να βιώσεις μία απόρριψη παρά να σου μείνει το απωθημένο ότι θέλησες έναν άνδρα αλλά δεν είχες το θάρρος να το παλέψεις. Οι ξεκάθαρες καταστάσεις θα σου δημιουργήσουν καλύτερη ψυχολογία κι ας ταλαιπωρηθείς ένα διάστημα από μία ενδεχόμενη αρνητική εξέλιξη.

• Η μοναδική περίπτωση που αξίζει να συγκρατήσεις την παρόρμησή σου είναι το αν είναι παντρεμένος ή δεσμευμένος. Στην περίπτωση που όλα εξελιχθούν όπως τα σχεδίασες και τα φτιάξετε, υπάρχει ο κίνδυνος να τον ερωτευθείς περισσότερο και να ταλαιπωρηθείς. Προσπάθησε να διαφυλάξεις τον εαυτό σου από περιπέτειες.

Θυμήσου:
• Στους άνδρες αρέσουν οι γυναίκες που είναι χαλαρές και έχουν χιούμορ. Δεν είναι απαραίτητο να τον κοιτάξεις λιγωμένα και να κρεμαστείς από πάνω του. Πες κάτι έξυπνο και παρακολούθησε τις αντιδράσεις του.

• Αν είναι ο "ωραίος της παρέας" φρόντισε να τον κολακέψεις για οτιδήποτε άλλο εκτός από την εμφάνισή του. Είναι κούκλος και το ξέρει. Είναι ζήτημα εμπιστοσύνης που έχεις στον εαυτό σου. Τόλμησε το!

• Έχετε κοινά ενδιαφέροντα, γνωστούς ή αντικείμενο δουλειάς; Ζήτησε τη βοήθειά του και σίγουρα θα αισθανθεί κολακευμένος. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για να πιάσεις κουβέντα μαζί του και άσε την κατάσταση να εξελιχθεί ομαλά.

• Σε όλους αρέσει να τους φροντίζουν και να τους δίνουν προσοχή. Φτιάξε του έναν καφέ ή μοιράσου μαζί του το εκπληκτικό κέικ σοκολάτας που έφερες από το σπίτι.

• Αν δεις ότι ανταποκρίνεται, πρότεινε να βρεθείτε για έναν καφέ ή ένα ποτό. Αν απαντήσει θετικά είσαι σε καλό δρόμο...

Καλή επιτυχία!

Διαβάστε ακόμη:

Να, πώς θα τον τρελάνεις! 3 τεχνικές για την κορύφωση που δε θα ξεχάσει