Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά

Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά

Και η άλλη μισή είναι το σερφάρισμα στο internet.

Όσο για το σεξ, έρχεται σε δεύτερη -τρίτη δηλαδή- μοίρα σε σχέση με τις δύο προαναφερθείσες ασχολίες στις επιλογές των γυναικών. Το, κάπως ντροπιαστικό, γυναικείο αυτό μυστικό αποκάλυψε πρόσφατη έρευνα του αμερικάνικου πανεπιστημίου NBCU που μελετώντας τις δραστηριότητες που επιλέγουν γυναίκες και άνδρες ηλικιών από 18 έως 54 από ολόκληρη την αμερικάνικη επικράτεια αποφάνθηκε πως οι κυρίες της έρευνας προτιμούν να κάνουν ντους από το να κάνουν σεξ.

To ερώτημα που τέθηκε σε όλους ήταν ποιες είναι οι δραστηριότητες της καθημερινότητάς τους χωρίς τις οποίες δεν θα μπορούσαν να ζήσουν για ένα μήνα. Και οι γυναίκες και οι άνδρες συμφώνησαν πως δεν αντέχουν χωρίς internet (!) και ύπνο. Αλλά τα χάλασαν κάπως στο νούμερο τρία στο οποίο οι άνδρες δεν εξέπληξαν τους ερευνητές και επέλεξαν το σεξ ενώ οι γυναίκες προκάλεσαν εντύπωση διαλέγοντας το ντους το οποίο θεωρούν, όπως φαίνεται, πιο σημαντικό από τις ερωτικές συνευρέσεις.

Και μια που το internet ενθρονίστηκε στην κορυφή της λίστας των απαραίτητων του σύγχρονου άνδρα και γυναίκας οι ερευνητές πήγαν ένα ακόμα βήμα παραπέρα και διαπίστωσαν πως οι γυναίκες διαθέτουν smartphones σε μεγαλύτερο ποσοστό από τους άνδρες (54% οι γυναίκες έναντι 46% οι άνδρες). Και, επίσης, στα smartphones τους έχουν παιχνίδια πολύ περισσότερες γυναίκες από ό,τι οι άνδρες. Και αν αυτό δεν σας προξενεί έκπληξη η επόμενη πληροφορία σίγουρα θα τα καταφέρει. Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες Nintendo Wii είναι γένους θηλυκού. Με λίγα λόγια, αν και τείνουμε να πιστεύουμε το αντίθετο, οι γυναίκες είναι πολύ πιο καλωδιωμένες από τους άνδρες.

Αν, τώρα, αξιοποιήσουν την καλωδίωσή τους και για να κάνουν σεξ μπορεί να μας βγάλουν ασπροπρόσωπες και να το ανεβάσουν στην κορυφή της λίστας αφήνοντας λιγάκι πιο πίσω την καθαριότητα που βεβαίως είναι σημαντική αλλά ...χωρίς σεξ μπορείτε, αλήθεια, βρε κορίτσια να ζήσετε;