Ο γάμος της καλύτερής μου φίλης μέρος δεύτερον

Ο γάμος της καλύτερής μου φίλης μέρος δεύτερον

Όταν έχει κάποιος ένα μυστικό κρυμμένο στης καρδιάς τα βάθη και πάει να σκάσει.

Διάβασα πρόσφατα το άρθρο της Αλίκης με τίτλο «Ο γάμος της καλύτερής μου φίλης» καθώς και όλα τα σχόλια που το συνόδευσαν και αποφάσισα να σας στείλω τη δική μου ιστορία για να ξαναλαφρώσω αλλά και για να ζητήσω τη συμβουλή σας διότι σε κανέναν δικό μου δε μπορώ να πω αυτά που θα πω σε εσάς.

Ας πούμε πως το όνομά μου είναι Γιάννης και ας πούμε πως είμαι 27 ετών. Αυτά μπορεί να μην είναι αλήθεια αλλά το ότι είμαι gay είναι παραπάνω από αναμφισβήτητο γεγονός. Με την (ας πούμε) Κατερίνα είμαστε φίλοι από παιδιά. Και ξέρει τα πάντα για' μένα από τότε που τα ανακάλυψα και εγώ, φυσικά. Η Κατερίνα είναι δύο χρόνια μεγαλύτερή μου και αυτή τη στιγμή είναι απασχολημένη με τις προετοιμασίες του γάμου της. Ο μελλοντικός σύζυγός της είναι ένας τύπος που γνώρισε πριν 2 μήνες και ο έρωτάς τους ήταν σφόδρος και κεραυνοβόλος. Δεν έχω ξαναδεί την Κατερίνα ποτέ τόσο ευτυχισμένη και χαμογελαστή. Το πρόβλημα είναι πως αυτός ο μέλλων σύζυγος μου αποκάλυψε όχι δια λόγων αλλά δια πράξεων πως αρέσκεται σε σεξουαλικές συνευρέσεις και με άνδρες. Τι εννοώ δια πράξεως; Συναντηθήκαμε σε gay club. Δεν έδωσα σημασία. Πολύς κόσμος είναι εξοικειωμένος με την gay culture. Για εσάς που δεν είστε, όμως, ίσως πρέπει να εξηγήσω πως το σεξ είναι κάτι πολύ απλό, πολύ ζωώδες και συμβαίνει δίχως περιστροφές, συζητήσεις και δεύτερες σκέψεις συχνά. Χωρίς καν να δεις το πρόσωπο του άλλου, για να είμαι σαφέστερος. Στις τουαλέτες βρέθηκα να χαίρομαι το ταλέντο ενός ομόφυλού μου στον στοματικό έρωτα. Δεν είχα δει το πρόσωπό του. Μόλις τελείωσα σηκώθηκε και μου χαμογέλασε. Ήταν ο λεγάμενος της κολλητής μου. Άνοιξε η γη κάτω από τα πόδια μου. Συγκρατήθηκα να μη λιποθυμήσω. Προσπάθησε να μου εξηγήσει πως είναι bi, πως αυτό που συμβαίνει με τους άνδρες είναι καθαρά σαρκικό, πως με γούσταρε από την πρώτη στιγμή (σαρκικά πάντα) και δεν ήθελε να του μείνω απωθημένο, πως την Κατερίνα τη λατρεύει και θέλει να περάσει μαζί της όλη του τη ζωή...

Όλα αυτά συνέβησαν πριν δύο εβδομάδες. Αποφεύγω την Κατερίνα γιατί δεν ξέρω τι να κάνω, τι να της πω. Φοβάμαι να την κοιτάξω στα μάτια.

Γιάννης, 27 ετών