Μα δεν τελειώσαμε, δε γίνεται σου λέω, δεν τελειώσαμε

Μα δεν τελειώσαμε, δε γίνεται σου λέω, δεν τελειώσαμε

Αλλά επειδή τον χρόνο δεν τον παγώσαμε, άντε βρε παιδάκι μου γιατί έχουμε και δουλειές.

Επέδειξες τον ειλικρινή σου ενθουσιασμό χρησιμοποιώντας κάθε επιφώνημα της γραμματικής του Τριανταφυλλίδη και ένα σωρό ακόμα που δεν θα τα βρεις καταχωρημένα ούτε στο επίτομο λεξικό του Μπαμπινιώτη, εξέφρασες λεκτικά και σωματικά τον ενθουσιασμό σου αλλά κάπου έπιασες τον εαυτό σου να ψάχνει ρολόι να κρυφοκοιτάξει την ώρα και ημερολόγιο να τσεκάρει την ημερομηνία.

Άρχισες να σκέφτεσαι τι ψώνια έχεις να κάνεις στο super market, τι ώρα κλείνει ο Hondos και αν θα προλάβεις τις καλοκαιρινές εκπτώσεις (αν και είναι ακόμα Χριστούγεννα). Φυσάς, ξεφυσάς και ψάχνεις ευγενικούς τρόπους να πεις πως πρέπει να προλάβεις το check in (την επόμενη εβδομάδα πετάς, ναι, αλλά έτσι όπως πάει ...).

Εκτιμάς τις φιλότιμες προσπάθειες αλλά σου έχει καρφωθεί στο μυαλό κομμάτι από το λαϊκό πεντάγραμμο «μα δεν τελειώσαμε, δε γίνεται σου λέω» και αναρωτιέσαι και αν είναι ευγενικό να φωνάξεις «ζήτω!!» αν ποτέ ο στόχος επιτευχθεί. Βεβαίως και η διάρκεια είναι το ζητούμενο (μαζί με ένα σωρό άλλα, μην το κάνουμε θέμα) αλλά το πολύ το κυρ ελέησον το βαριέται κι ο παπάς, ως γνωστόν.

Πολύ πιθανό είναι η διάρκεια μαμούθ να αποτελεί side effect του άγχους της πρώτης φοράς. Δηλαδή, εκεί που προσπάθησε κατασιγάζοντας τον πόθο του να κρατηθεί μπλόκαρε, για να μην καταλήξει στην κατηγορία «γρήγορη εκσπερμάτιση» του κόπηκε ο οργασμός και δε μπορεί να τερματίσει. Σε αυτή την περίπτωση η λαϊκή ρήση «κάνε το καλό και ριχ' το στο γιαλό» επιθυμεί την πραγμάτωσή της.

Οι φιλότιμες προσπάθειες οφείλουν να εκτιμηθούν και οι λύσεις είναι δύο.

Α. μια δεύτερη ευκαιρία

Β. ραντεβού την Καθαρά Δευτέρα (που είναι πάντα τριήμερο) για την επόμενη σεξουαλική σας συνεύρεση.

Αν η πρώτη δεν ήταν το Ψυχοσάββατο θα το πιάσει το υπονοούμενο, δε μπορεί. Και εσύ θα προλάβεις εκείνη την πτήση που λέγαμε πριν.