Τι ατάκες χρησιμοποιούν οι άνδρες για να μας χωρίσουν και τι εννοούν;

Τι ατάκες χρησιμοποιούν οι άνδρες για να μας χωρίσουν και τι εννοούν;

Μαζέψαμε τις 5  πιο συνηθισμένες ατάκες και δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχετε ακούσει έστω μια!

Είσαι τρελά ερωτευμένη, περνάς τέλεια, νομίζεις ότι έχει βρει τον άνδρα της ζωής σου από τα 20. Και ξαφνικά εκεί που έχεις ετοιμάσει βαλίτσα για να μείνεις το Σαββατοκύριακο στο σπίτι του, σου… ξεφουρνίζει το παραμύθι!

Είναι οι 5 πιο συνηθισμένες ατάκες που λένε οι άνδρες όταν πολύ απλά θέλουν να χωρίσουν αλλά το πάνε μέσω …Λαμίας.

1.Είσαι κοπέλα για σοβαρές καταστάσεις και εγώ σε αυτή την ηλικία δεν είμαι για γάμο, μακάρι να σε γνώριζα 5 χρόνια μετά! Και σου χρυσώνει το χάπι ότι είσαι κοπέλα για σπίτι και σε στέλνει από εκεί που ήρθες με το γάντι.

2.Είσαι ότι καλύτερο έχω γνωρίσει αλλά εγώ έχω το πρόβλημα. Η ατάκα συνοδεύεται συνήθως και από κλάματα ενώ πετάνε και το κάθε φορά που έχω μια τέλεια κοπέλα πάντα εγώ το χαλάω. Αχ φίλη, δεν θέλω να στεναχωρηθείς αλλά ήδη έχει βρει την αντικαταστάτριά σου. Οπότε μην εκπλαγείς αν τους δεις μαζί φάντη μπαστούνι .

3. Αυτή την περίοδο περνάω δύσκολα με τους δικούς μου και δεν μπορώ να δοθώ στη σχέση μας. Ελπίζω να μην πέφτατε πάντα στην περίπτωση που οι σύντροφοί σας είχαν να αντιμετωπίσουν – και καλά- το διαζύγιο των γονιών τους. Αν βρεθείτε με καμιά πρώην θα συνειδητοποιήσετε ότι οι γονείς τους χώριζαν από το δημοτικό!

4. Δεν σου αξίζω, σου αξίζει κάποιος καλύτερος. Με λίγα λόγια ξεφορτώσουμε κοπελιά!

5. Νομίζω ότι αυτό το καλοκαίρι θέλω να κάνω διακοπές με τους φίλους μου. Από φθινόπωρο βλέπουμε… Θα με απογοητεύσετε αν μπήκατε στη διαδικασία να του πείτε «Κι εγώ τι να κάνω;». Τι να κάνει ς; Είναι σαν να σου λέει βρες κάποιον άλλο και… ξεκόλλα.

Διαβάστε επίσης:

8 λόγοι που σας κάνουν καλύτερες από τους άντρες

Τα τέσσερα standard ψέματα που λένε οι άνδρες στην αγαπημένη τους!