Μίλα του βρώμικα! O οδηγός της ντροπαλής για dirty talking!

Μίλα του βρώμικα! O οδηγός της ντροπαλής για dirty talking!

Πώς είπατε;

Aς φερθούμε για λίγο ως ενήλικες. Όλες, (ναι, κι εσύ που διαβάζεις) έχουμε πέσει κατά τύχη (!) αργά το βράδυ στην τηλεόραση σε ταινία για ενηλίκους. Και σε όλες τις ταινίες, έχουμε δει μια γυναίκα να φωνάζει δυνατά και τις περισσότερες φορές να λέει πράγματα που σε εμάς φαίνονται αστεία.

Θέλουμε να είμαστε ξεκάθαροι. Δεν θέλουμε να γίνουμε αυτές οι γυναίκες, αλλά το dirty talk είναι βασικό στοιχείο της σεξουαλικής μας ζωής. Ναι, μπορεί να γίνει ερωτικό, σέξι και απίστευτα "ανεβαστικό" για τους άντρες. Μπορεί βέβαια από απίστευτα καυτό συστατικό της συνεύρεσης να γίνει αστείο. Για αυτό διάβασε το οδηγό μας για dirty talking πριν ανοίξεις το στόμα σου...

1. Πιες ένα ποτηράκι. Εννοούμε, όμως, ένα ποτηράκι. Μη μεθύσεις. Καλύτερα πιες ένα ή δύο σφηνάκια. Θα λύσουν τη γλώσσα σου (αυτός είναι ο στόχος) και θα σου φύγει το άγχος. Μην μεθύσεις γιατί αλλιώς θα δείχνεις λίγο... χαζούλα.
2. Κάνε ατμόσφαιρα. Πριν τη μεγάλη στιγμή απέκτησε μια ιεροτελεστία που σε κάνει να νιώθεις sexy. Βάλε ένα playlist με ερωτικά κομμάτια. Ή πιεις λίγο κόκκινο κρασί ή μίλησε με τις φίλες σου. Κάνε ότι σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα γαι να μπεις στο ρόλο της γατούλας.
3. Ξεκίνησε νωρίς. Πες λέξεις που σου ταιριάζουν. Μίλησε για πράγματα που σου αρέσουν και πες τα τη στιγμή που είσαι...ντυμένη. Όχι στο κρεβάτι... Πες του τα όταν θα είστε στο αμάξι σε μια άσχετη στιγμή. Αυτό θα σου δώσει extra αυτοπεποίθηση για τη μεγάλη στιγμή. Σαν να παίρνεις το βάπτισμα του πυρός!
4. Στην τελική ευθεία. Όταν είσαι έτοιμη να πεις κάτι πιο επικίνδυνο ξεκίνησε με ένα βαθύ αναστεναγμό ή ένα εμφατικό "ναι". Μπορείς να του κάνεις κοπλιμέντα για το σώμα του. Και δεν αναφερόμαστε στους κοιλιακούς του.
5. Κατέβα χαμηλά. Είναι η στιγμή που μπορείς να τα πεις όλα. Ο σύντροφός σου θα έχει μπει στο κλίμα και εσύ θα νιώθεις αυτοπεποίθηση. Θα έχεις το πάνω χέρι και εκείνος θα βρίσκεται σε έκσταση! Είναι η στιγμή σου...