Κάν' το όπως ο Beckham

Κάν' το όπως ο Beckham

Γιατί κάθε άντρας κρύβει μέσα του ένα στριγκάκι!

Αυτή είναι μία από τις πιο παράξενες σεξοϊστορίες της ζωής μου και είπα να τη μοιραστώ μαζί σας γιατί εδώ είναι ο ιδανικός τόπος για να βγάλει κανείς από μέσα του ένα τέτοιο βάρος. Πριν καιρό είχα γνωρίσει τον –ας τον πούμε- Παντελή που είναι και πολύ βαρβάτο όνομα.

Μου είχε κάνει εντύπωση το πόσο λαϊκός τύπος ήταν, πόσο άντρας, πόσο δυνατός και αρρενωπός. Η μουσική που άκουγε εννοείται ότι ήταν σκυλάδικα, το ντύσιμό του ανάλογο και το επάγγελμά του καλύτερα να μην το αναφέρω γιατί κινδυνεύω να με καταλάβουν. Τέλος πάντων, ενώ γενικά δεν είναι του γούστου μου τέτοιοι άντρες, ο συγκεκριμένος κατόρθωνε να ασκεί πάνω μου μια γοητεία.

Μου άρεσε ο τρόπος που μου επιβαλλόταν, που αναλάμβανε όλα τα ηνία και που ταυτόχρονα μου συμπεριφερόταν σαν 100% απόλυτο θηλυκό. Ο ίδιος το είχε βάλει στόχο να με πείσει ότι είναι ο απόλυτος επιβήτορας, ο άντρας-αποκάλυψη στο κρεβάτι, το πιο μάτσο αρσενικό που είχα γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου. Στην αρχή ήμουν απλά περίεργη να τον δοκιμάσω στο κρεβάτι. Όταν το φλερτάκι εξελίχθηκε σε κανονικό πέσιμο όμως, άρχισα να αδημονώ.

Μια νύχτα που βγήκαμε μαζί με παρέα, με πήγε στο σπίτι μου. Του ζήτησα ν' ανέβει πάνω και με συνοπτικές διαδικασίες βρεθήκαμε να βγάζουμε ο ένας τα ρούχα του άλλου απ' τις σκάλες ακόμα. Όταν –κάπου στο σαλόνι- πήγα να του βγάλω το παντελόνι, κατάλαβα πως κάτι δεν πήγαινε καλά.

Έσκυψα να δω και τότε έπαθα το σοκ της ζωής μου: ο Παντελής φορούσε ένα ωραιότατο, δαντελωτό, ροζ στρινγκ! Η έκπληξή μου δεν περιγράφεται με λόγια. Ο ίδιος ήταν απόλυτα ψύχραιμος και μέσα στον πανικό μου τον θυμάμαι να μου λέει πως είναι κι αυτό ένα απλό φετίχ που έχει, πως δεν αναιρεί την ανδρική του φύση, πως μόλις του το βγάλω κι αυτό θα μου δείξει τι εστί φιστίκι και άλλα τέτοια.

Εννοείται, πως δεν μπόρεσα να τον δω σαν άντρα εκείνο το βράδυ... αλλά ούτε και κανένα άλλο.

Σήλια, 29