Αρχικά ήταν καθαρά για σεξ, αλλά τον ερωτεύτηκα. Πλέον δε βλεπόμαστε αλλά τον θέλω ακόμα

Αρχικά ήταν καθαρά για σεξ, αλλά τον ερωτεύτηκα. Πλέον δε βλεπόμαστε αλλά τον θέλω ακόμα

Γεια σας,

Πριν περίπου ενάμιση χρόνο ήμουν σε σχέση για 2 χρόνια, η σχέση μας δεν πήγαινε καλά ιδιαίτερα στον ερωτικό τομέα και με την πρώτη ευκαιρία είχα κάτι αλλο παράλληλα με την σχέση μου, φυσικά λάθος μου μέχρι που το έμαθε ο φίλος μου και χωρίσαμε.
Το πρόβλημα μου όμως είναι άλλο ο τύπος με τον οποίο συνέχισα την ερωτική επαφή ήταν αδελφός μια φίλης μου. Στην αρχή όπως σας είπα ξεκίνησε και απο τους δύο ξέροντας ότι αυτό θα έχουμε και τίποτα παραπάνω. Μετα οταν το συζητησαμε συμφώνησα και εγω γιατι πραγματικα δεν ήθελα κάτι παραπάνω, μετά όμως απο 4-5 μήνες εγω τον έβλεπα πολύ διαφορετικά. Ήμουν full ερωτευμένη μαζί του και το πιο δύσκολο ήταν να μην ξερει κανείς για εμας. Ότι κάναμε το κάναμε στα κρυφά λόγω της αδερφής του που είναι φίλη μου.
Περασε ο καιρός, βασικά πέρασε 1 χρόνος και ακόμα ήμασταν στην ίδια κατάσταση - εγω να τον θέλω να του το δείχνω και αυτός να μου λέει οτι του αρέσω πολύ, θα ήθελε να κάνει σχέση μαζι μου, αλλά όχι αυτό το διάστημα γιατί τα επαγγελματικα του δεν του το επιτρέπουν και δεν θα έχει καθόλου χρόνο για μένα. Τωρα δεν μιλάμε, σταματησαμε, κάτι που το ζήτησε αυτός γιατί δεν μου αξίζει όπως είπε να πληγώνομαι!
Αλλά εγω είμαι ακόμα ερωτευμένη μαζι του. Τι να κάνω; Να τον ψάξω; Να του πω όσα νιώθω για 100η φορά;


Αγαπητή φίλη,

Θα παραβλέψω το σημείο της παράλληλης σχέσης, θέλοντας να πιστεύω ότι κατάλαβες το λάθος σου. Και ότι την επόμενη φορά που θα είσαι σε μια σχέση και τα πράγματα δεν θα πηγαίνουν καλά, θα ξέρεις πως είναι καλύτερο να χωρίζεις πρόωρα προτού προχωρήσεις σε κάτι νέο - έστω κι αν αυτό είναι μόνο για το σεξ.

Όσο για το θέμα με αυτό το αγόρι. Ως ένα σημείο καταλαβαίνω, ως ένα άλλο δεν καταλαβαίνω και στο τέλος απλά ψιλιάζομαι την κατάσταση.

Τι καταλαβαίνω; Ότι ναι, λογικό ήταν στην αρχή να κάνετε ό,τι κάνετε στα κρυφά καθώς εσύ είχες σχέση.

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ

Τι δεν μπορώ να καταλάβω; Πόσο πολύ επηρεάζει την κατάσταση το ότι είναι αδερφός φίλης σου. Ιδιαίτερα αφού χώρισες με το αγόρι σου. Έχω την αίσθηση ότι ως φίλη θα έκανε πάρτυ που ο αδερφός σου έμπλεξε μαζί σου. Εκτός αν δεν είναι και τόσο καλή φίλη (ξέρω πόσο περίεργες είναι οι φιλίες ανάμεσα στις γυναίκες ώρες-ώρες).

Τι ψιλιάζομαι; Ότι αν ήθελε κάτι παραπάνω από σένα ο αδερφός, δηλαδή σχέση, τότε θα ήσασταν μαζί. Αλλά προφανώς δεν θέλει (και sorry, αλλά εγώ αυτά τα "προβλήματα στη δουλειά" τα ακούω λίγο ως δικαιολογίες).

Ποια είναι η γνώμη μου; Αν δεν σε ενδιαφέρει να πέσεις χαμηλά για 100η φορά, ναι τότε να τον ψάξεις και να του τα ξαναπείς. Αλλά τι καινούργιο θα του πεις; Τίποτα, προφανώς αυτά που ήδη ξέρει. Και από την ώρα που το ξέρει, έχει δείξει το τι θέλει. Και αυτό δεν είναι σχέση μαζί σου.

Sorry, για την ώρα έπαιξες και έχασες. Next time.