5 συμβουλές για να μην απατήσετε τον σύντροφό σας

5 συμβουλές για να μην απατήσετε τον σύντροφό σας

Πώς μπορείτε να τους εξαφανίσετε και να είστε πιστές

Είτε από παρόρμηση, είτε από πλήξη, είτε από ερωτική χημεία μια γυναίκα μπορεί να απατήσει τον σύντροφό της. Το θέμα είναι ότι η απιστία θα επιφέρει μόνο προβλήματα είτε στη σχέση σας είτε σε εσάς την ίδια που θα μοιράζεστε σε δυο ανθρώπους.

Η σύμβουλος σχέσεων Gladean McMahon προτείνει τρόπους αντιμετώπισης του προβλήματος. Δηλαδή τι να κάνετε πριν απιστήσετε και πληγωθεί κάποιος.

1. Εμφανίστηκε ο πρώην στη ζωή σας; Επεξεργαστείτε τα συναισθήματά σας και σκεφθείτε γιατί νιώθετε έτσι. Μήπως έχει κάποια χαρακτηριστικά του που δεν έχει ο σύντροφός σας; Αλλά να θυμάστε χωρίσατε μαζί του για κάποιο λόγο.

2. Είστε ενθουσιασμένες με κάτι καινούργιο που εμφανίστηκε στη ζωή σας; Μπορείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές στην υπάρχουσα σχέση σας για να γίνει πιο συναρπαστική; Βγείτε από την ρουτίνα σας και βρείτε ένα κοινό χόμπι να κάνετε.

3. Έχετε βαρεθεί την καθημερινότητα; Νιώθετε ότι έχει έρθει ένα τέλμα στη σχέση σας; Δεν απολαμβάνετε ποιοτικό χρόνο μαζί; Πείτε του πως νιώθετε μπορεί και εκείνος να νιώθει το ίδιο και να απαλλαγείτε και οι δυο από αυτό το βαρύ κλίμα που νιώθετε.

4. Έχει πέσει το πάθος στο σεξ; Αν δεν είστε ικανοποιημένες πείτε το με ωραίο τρόπο ή δείξτε το. Οι περισσότεροι άνδρες πια είναι ανοιχτοί σε προτάσεις, ιδιαίτερα αν τους βγάλετε από τη ρουτίνα τους.

5. Πνίγεστε με την ιδέα ότι θα είστε με ένα άτομο για το υπόλοιπο της ζωής σας; Αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα που θα πρέπει να συμβουλευθείτε κάποιον ειδικό για να βρείτε τα αίτια. Διαφορετικά κινδυνεύετε να μην στεριώσετε πουθενά.