Είσαι fan των F.R.I.E.N.D.S; Τότε το δέντρο σου φέτος πρέπει να έχει αυτά τα στολίδια

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είσαι fan των F.R.I.E.N.D.S; Τότε το δέντρο σου φέτος πρέπει να έχει αυτά τα στολίδια

Έχουμε ξετρελαθεί

Εικοσιπέντε χρόνια από τη πρώτη προβολή των F.R.I.E.N.D.S συμπληρώθηκαν τον προηγούμενο μήνα, και συνεχώς βρίσκονται νέοι τρόποι για να είναι η σειρά στο προσκήνιο με κάποιο τρόπο και να τιμάται. Κι επειδή πλησιάζουν και τα Χριστούγεννα και ξέρουμε πως είσαι φαν τόσο της σειράς, όσο και της εορταστικής αυτής περιόδου, μάλλον βρήκαμε πως θα στολίσεις το δέντρο σου φέτος.

Κάποιοι δημιούργησαν μπάλες Χριστουγεννιάτικες μπάλες με quotes της σειράς και πωλούνται σε ένα e-shop που λέγεται EnglishBliss. Φυσικά και μπορείς να παραγγείλεις αυτή που σου αρέσει περισσότερο με περίπου 10 ευρώ ή να πάρεις το customized set των τεσσάρων τεμαχίων που κοστίζει περίπου 30 ευρώ.

Κάθε λευκή μπάλα έχει γραμμένη επάνω της μια διαφορετική φράση, στο στυλ φυσικά των Friends, με τις πολύχρωμες τελείες και την χαρακτηριστική γραμματοσειρά. Αν είσαι πραγματική fan και γνωρίζεις τη σειρά και τις ατάκες της απέξω και ανακατωτά, τότε αξίζει να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου ή σε μία αγαπημένη φίλη που λατρεύει τα Φιλαράκια και τα βλέπει συνεχώς σε επανάληψη.

Λοιπόν, μήπως αποφάσισες ήδη για το πώς θα στολίσεις φέτος το δέντρο σου;