Το μπάρμπεκιου - κομάντο

Το μπάρμπεκιου - κομάντο

Αυτή η γλάστρα, κάνει τα πιο λαχταριστά παϊδάκια.

Όταν ο καιρός είναι καλός και το σπίτι έχει βεράντα ή κήπο, τι καλύτερο από το να οργανώσετε ένα μπάρμπεκιου με καλή παρέα και να περάσετε μια μέρα γεμάτη διασκέδαση, κρεατοφαγία και λίγα κρασάκια παραπάνω; Το ότι μένετε στη πόλη, δεν πρέπει να σας εμποδίζει. Ειδικά τώρα, που υπάρχει η γλάστρα – κομάντο.

Η γλάστρα αυτή φαίνεται εξ' αρχής σαν μια οποιαδήποτε άλλη, καφέ, πήλινη γλάστρα. Το μυστικό της όπλο, όμως, είναι το γκριλ που κρύβει μέσα της.

Μπορείτε να φυτέψετε βότανα στη κορυφή της και έπειτα να την ανοίξετε στη μέση, να χρησιμοποιήσετε το γκριλ και να αρωματίσετε με τα βότανα αυτά ότι κρέας ψήσετε πάνω του. Το γκριλ είναι φτιαγμένο από ανθεκτικό ατσάλι με ενσωματωμένο καλάθι από ανακυκλωμένο χαρτόνι και είναι το ιδανικό σετ BBQ για όσους ζουν σε βεράντες, ταράτσες και αυλές μέσα στη πόλη.

Η πολύ-χρηστικότητά του το κάνει ένα ιδανικό αντικείμενο για όλα τα αστικά σπίτια, συνδυάζοντας το περιβαλλοντολογικό και καλαίσθητο concept της γλάστρας, με την ανάγκη του καλοφαγά για μια ζουμερή μπριζόλα και μια φιλική μάζωξη, οποιαδήποτε στιγμή το θελήσει.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο για την γλάστρα BBQ και κάντε την αγορά σας από εδώ.