Ένα γυάλινο δέντρο στο Τόκιο

Γωγώ Φούντα
Ένα γυάλινο δέντρο στο Τόκιο

Ζώντας σε ένα κλαδί!

Πώς θα σας φαινόταν να ζείτε σε ένα γυάλινο σπίτι που η αρχιτεκτονική του θυμίζει δέντρο; Αν θεωρείτε ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο, σας έχουμε την απόδειξη από το Τόκιο με αγάπη.

Χωρίς τοίχους οι οποίοι έχουν αντικατασταθεί από γυαλί, το συγκεκριμένο σπίτι δεν προσφέρεται σε καμία περίπτωση για κάποιον που έχει ανάγκη από απομόνωση. Με αμέτρητους μικροσκοπικούς χώρους οι οποίοι συνδέονται με σκάλες, όπως ακριβώς και τα δέντρα με τα κλαδιά τους, ουσιαστικά πρόκειται για ένα μεγάλο δωμάτιο το οποίο απλώς χωρίζεται σε μικρότερα. Ένα μοναδικό δείγμα συνοχής και διαχωρισμού, ταυτόχρονα!

Και μπορεί ο σχεδιασμός του να θυμίζει δέντρο, όχι όμως και η διακόσμησή του η οποία χαρακτηρίζεται από το λευκό χρώμα και τα μοντέρνα αλλά ομολογουμένως άβολα έπιπλα. Η πολυτέλεια συναντά τη φύση και από το πάντρεμά τους προκύπτει ένα υπερπολυτελές οίκημα στο οποίο είναι σχεδόν ακατόρθωτο να νιώσει κανείς βολικά.

Αν λοιπόν αποφασίσετε να μετακομίσετε στην ιαπωνική πρωτεύουσα και να εγκατασταθείτε στο συγκεκριμένο σπίτι, θα πρέπει οπωσδήποτε να ξεχάσετε τα πάρτι και τις συγκεντρώσεις με φίλους. Ο ένοικος του διπλανού «κλαδιού» πιθανόν να ενοχληθεί!