Πηρούνια στους τοίχους

Πηρούνια στους τοίχους

Ναι, αλλά όχι χωρίς λόγο. Τα πηρούνια στους τοίχους μπορούν να εξυπηρετήσουν διάφορους σκοπούς

Αν υποθέσουμε ότι μερικά από τα πηρούνια σας έχουν στραβώσει, παλιώσει, χαλάσει και γενικά έχετε βαρεθεί να τρώτε με τη βοήθειά τους, τότε τι σκέφτεστε να τα κάνετε; Να τα πετάξετε. Αν όμως μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για κάτι άλλο εξαντλώντας και τη χρηστικότητά τους και την αισθητική τους χρησιμότητα;

Μαζέψτε τα παλιά και ταλαιπωρημένα σας πηρούνια, κολλήστε τα σε διάφορα σημεία του τοίχου με κόλλα στιγμής (αυτή που στη διαφήμιση σήκωνε ένα ολόκληρο αυτοκίνητο με μία σταγόνα και δεν έλεγε ψέμματα) και σκαλώστε ανάμεσα στα δοντάκια τους ό,τι θέλετε.

Αν είστε στην κουζίνα, μπορείτε να κρεμάσετε ολόκληρες συνταγές, τον κατάλογο της αγαπημένης σας πιτσαρίας, την κάρτα του υδραυλικού, διάφορα κουπόνια, τη λίστα με τα ψώνια ή τη φωτογραφία του παιδιού σας.

Αν είστε απ' τις τολμηρές που έκαναν αυτή την εικαστική παρέμβαση στο γραφείο, μπορείτε να κρεμάσετε το πρόγραμμα της εβδομάδας, τις κάρτες των σημαντικότερων συνεργατών, και πάλι τη φωτογραφία του παιδιού σας ή απλά μία φράση που σας εμπνέει. Έτσι, έχετε ένα αυτοσχέδιο διακοσμητικό που ταυτόχρονα εξυπηρετεί και κάποιο σκοπό!