Έξαλλη η Ντορέττα Παπαδημητρίου: Κάποιος πήρε τα Pal της!

Έξαλλη η Ντορέττα Παπαδημητρίου: Κάποιος πήρε τα Pal της!

Κάποιος κατάφερε να κάνει «έξω φρενών» τη γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό και παρουσιάστρια.

Μπορεί τα Χριστούγεννα να είναι η γιορτή της αγάπης και της προσφοράς και η ιδανική περίοδος για ξεκούραση και ηρεμία, όμως, όπως φαίνεται, αυτό δεν ίσχυσε φέτος για τη Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Κάποιος κατάφερε να κάνει «έξω φρενών» τη γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό και παρουσιάστρια, σε βαθμό που δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προκειμένου να εκφράσει τα συναισθήματά της και να ζητήσει τη βοήθεια των διαδικτυακών της φίλων!

«Να γυρίσει πίσω θέλω να ξαναμαγειρέψουμε μαζί»

Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικές ημέρες όταν η διάσημη μανούλα αντιλήφθηκε πως κάποιο άτομο -πιθανότατα από τον περίγυρό της- μπήκε στην κουζίνα της και δίχως να αναλογιστεί ότι διανύουμε την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, πήρε τα Pal της -μεταξύ των οποίων και το αγαπημένο της ταψί. Στην περίπτωση που ετοιμάζεσαι και εσύ να οργανώσεις ένα γιορτινό τραπέζι για την οικογένεια και τους φίλους σου αυτές τις ημέρες, τότε σίγουρα μπορείς να καταλάβεις γιατί η Ντορέττα έγινε έξαλλη.

Όπως η ίδια η Ντορέττα αποκάλυψε μέσα από τα social media, με το συγκεκριμένο ταψί έχει περάσει γιορτές, τραπέζια, χαρές και πάντα τα φαγητά έβγαιναν άψογα.

Τώρα, λοιπόν, η δημοφιλής παρουσιάστρια «ψάχνει» φίλους, γνωστούς και άγνωστους προκειμένου να ανακαλύψει τι έχει συμβεί και πώς έχασε μέσα από τα χέρια της τα Pal της. «Να γυρίσει πίσω θέλω, να ξαναμαγειρέψουμε μαζί», ανέφερε χαρακτηριστικά για το ταψί της και ζήτησε τη βοήθεια των followers της!

555

Βοήθησε τη Ντορέττα και κέρδισε

Αν δεν θέλεις, λοιπόν, να βρεις τον μπελά σου, τότε καλό είναι να βρεις τα Pal της Ντορέττας. Για να τη βοηθήσεις, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να μπεις στο www.palcontest.gr για να δηλώσεις τα δικά σου Pal προτού να είναι αργά και να διεκδικήσεις «πλούσια» δώρα!

Πίστεψέ μας, δεν θέλεις να βρεθείς στα «νύχια» της Ντορέττας! Αρκεί απλώς να παρακολουθήσεις τα βίντεο που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο το τελευταίο διάστημα -και στα οποία απεικονίζεται η Ελληνίδα σταρ σε στιγμές κρίσης- για να καταλάβεις πόσο έξαλλη έγινε όταν τα αγαπημένα της σκεύη έκαναν «φτερά»!

Το καλό είναι πως αν τη βοηθήσεις, θα έχεις επίσης την ευκαιρία να είσαι εσύ μία από τις δέκα υπερτυχερές που θα κερδίσουν ένα σετ από τα υπέροχα μαγειρικά σκεύη Pal Granite. Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Πάρε μέρος στο διαγωνισμό, κάνε share στο Facebook και κάλεσε τους φίλους σου να συμμετάσχουν. Σύντομα μπορεί να βιώσεις και εσύ μία μοναδική εμπειρία μαγειρικής με τα ολοκαίνουργια Pal σου. Ντορέττα, σε νιώθουμε και θα σε βοηθήσουμε!



#Palcookware, #poiosmoupiretapalmou, #ποιοςμουπήρεταPalμου, #Pal.gr