Hey series addict! Με την εκπληκτική οθόνη της σειράς smartphones TCL 50 δεν θα χάνεις επεισόδιο!

Hey series addict! Με την εκπληκτική οθόνη της σειράς smartphones TCL 50 δεν θα χάνεις επεισόδιο!

Μια οθόνη που προσφέρει την καλύτερη ψυχαγωγική εμπειρία.

Είδες το πρώτο επεισόδιο του talk of the town (ή, μήπως, talk-of-the-world) 3 Body Problem και «καίγεσαι» να μάθεις τι θα γίνει στη συνέχεια; Μήπως είσαι από εκείνες (δηλαδή, εμάς) που θέλουν να βλέπουν Φιλαράκια ξανά και ξανά, γιατί απλά αγαπάς τις comfort σειρές;

Όποια κι αν είναι η απάντηση (δεν υπάρχει σωστό ή λάθος εδώ), ξέρουμε πολύ καλά ότι οι σειρές είναι ο… εθισμός σου. Βασικά, δεν το ξέρουμε απλά, σε καταλαβαίνουμε απόλυτα. Και φυσικά καταλαβαίνουμε ότι δεν θέλεις να χάνεις επεισόδιο της αγαπημένης σου σειράς ή του τελευταίου σου κολλήματος, ενώ σίγουρα δεν θα αφήσεις ούτε τις καθημερινές διαδρομές με τα ΜΜΜ, αλλά ούτε και το γυμναστήριο να σε κρατήσουν μακριά τους.

Μεταξύ μας, δεν χρειάζεται κιόλας! Αρκεί να έχεις στα χέρια σου εκείνο το smartphone με οθόνη υψηλής ανάλυσης, που όχι μόνο κάνει τα πάντα να ζωντανεύουν -από ταινίες και παιχνίδια μέχρι βιντεοκλήσεις και φωτογραφίες, αλλά συγχρόνως έχει τεχνολογία οθόνης που μειώνει την καταπόνηση των ματιών, για να μπορείς να βλέπεις περισσότερα επεισόδια από τη σειρά με την οποία έχεις κολλήσει. Είσαι ενθουσιασμένη; Συνέχισε να διαβάζεις, διότι σου έχουμε ευχάριστα νέα: Η σειρά smartphones TCL 50 θα γίνει από εδώ και πέρα η προσωπική σου κινηματογραφική αίθουσα on the go.

Μια οθόνη που προσφέρει την καλύτερη ψυχαγωγική εμπειρία

Και όλα αυτά, γιατί στην «καρδιά» της σειράς smartphones TCL 50 βρίσκεται η οθόνη της, η οποία είναι ό,τι πρέπει για εσένα που θέλεις να κάνεις binge watching της αγαπημένης σου σειράς, όπου κι αν είσαι.

Το μόνο που χρειάζεσαι, είναι το TCL 50 SE, που κυκλοφορεί από τις 15 Απριλίου και ταιριάζει απόλυτα σε εσένα που αναζητάς μια ολοκληρωμένη εμπειρία smartphone, το οποίο δίνει έμφαση στις δυνατότητες οθόνης και την απόδοση. Με το που το πιάσαμε στα χέρια μας, καταλάβαμε πως ξεχωρίζει γιατί διαθέτει υψηλής ανάλυσης οθόνη FHD+ NXTVISION 6,8" με ομαλό ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Έτσι εξασφαλίζει ότι και τα γραφικά του, που «ζωντανεύουν» ό,τι βλέπεις στην οθόνη, θα είναι και αυτά ομαλά. Επίσης, διαθέτει και την τεχνολογία NXTVISION για να δεις σε σούπερ επίπεδο το τελευταίο επεισόδιο 3 Body Problem, ακόμα και όταν ο φωτισμός του περιβάλλοντος δεν είναι ο ιδανικός (αν κινείσαι με ΜΜΜ, καταλαβαίνεις το δράμα). Συν τοις άλλοις, το TCL 50 SE, όπως και το TCL 50 5G, έχει 3D ήχο DTS, ο οποίος δημιουργεί ένα ολοκληρωμένο σύνολο πολυμέσων, καθιστώντας κάθε οπτικοακουστική εμπειρία, μία πραγματικά ολοκληρωμένη εμπειρία.

Εάν από την άλλη, θέλεις να περιμένεις λίγες μέρες μέχρι τις 29 Απριλίου, σου προτείνουμε το TCL 505. Πρόκειται για ένα smartphone, το οποίο ξεχωρίζει στη σειρά TCL 50, καθώς συνδυάζει αρμονικά στυλ και λειτουργικότητα, αντικατοπτρίζοντας την ανανεωμένη σχεδιαστική φιλοσοφία της σειράς με την τετράγωνη, επίπεδη αισθητική του. Μάλιστα, το συγκεκριμένο μοντέλο έχει μεγάλη οθόνη 6,8" με υψηλό ρυθμό ανανέωσης 90Hz, ενώ η δε τεχνολογία NXTVISION έχει κάνει ακόμα καλύτερη την εμπειρία θέασης -προσφέροντας ζωντανά και ρεαλιστικά γραφικά. Και επειδή, το θέμα δεν είναι μόνο να βλέπεις καλά στην οθόνη, αλλά και να ακούς καλά, το TCL 505 έχει διπλά στερεοφωνικά ηχεία, δημιουργώντας μια εξαιρετική εμπειρία ήχου.

Τέλος, από τον επόμενο μήνα, δηλαδή από τον Μάιο, θα έχεις και την επιλογή του κομψού TCL 50 5G, με τον τετράγωνο και επίπεδο σχεδιασμό για να μπορείς να το κουβαλάς παντού άνετα. Δεν είναι, όμως, αυτός ο λόγος που το κάνει να ξεχωρίζει. Το μεγάλο του ατού είναι η μεγάλη οθόνη 6,6" HD+ 90 Hz, με την ενίσχυση της τεχνολογίας NXTVISION. Και τώρα θα ρωτήσεις «Γιατί είναι σημαντικό αυτό;». Μα φυσικά, διότι προσφέρει μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία θέασης, χάρη στα ζωντανά χρώματα και τις έντονες, αλλά ομαλές, αντιθέσεις με υψηλό ρυθμό ανανέωσης 90 Hz, θα σου απαντήσουμε. Για να μην αναφέρουμε ότι ο 3D ήχος DTS (Digital Theater Systems) σε κάνει να απολαμβάνεις ό,τι βλέπεις, λες και είσαι στο σινεμά.

Όπως κατάλαβες, η σειρά TCL 50 είναι εδώ για εσένα που δεν θέλεις να κόψεις τον εθισμό στις σειρές, οπότε δεν χρειάζεται να ψάχνεις παραπάνω, ούτε να δώσεις πολλά, για εκείνο το smartphone που «συμβαδίζει» με τις ανάγκες σου όσον αφορά στην ψυχαγωγία. Επιτέλους, τώρα μπορείς να πεις «αντίο» στις οθόνες με pixel και την αναπαραγωγή βίντεο με καθυστέρηση και να απολαύσεις την αγαπημένη σου σειρά καλύτερα από ποτέ, ακόμα και αν είσαι στριμωγμένη σε κάποιον συρμό του μετρό.