Πώς θα καθαρίσεις τις επιφάνειες του σπιτιού σου για να προστατευτείς από τον κορονοϊό; (vid)

Πώς θα καθαρίσεις τις επιφάνειες του σπιτιού σου για να προστατευτείς από τον κορονοϊό; (vid)

Το εύκολο διάλυμα που μπορείς να φτιάξεις σε χρόνο dt

Η όλη κατάσταση που επικρατεί με τον κορονοϊό σε έχει κάνει ιδιαίτερα σχολαστική με το καθάρισμα του σπιτιού, αλλά και με την προσωπική σου υγιεινή. Καθαρίζεις το καθετί συνεχώς και αδιαλείπτως σε σημείο ψυχαναγκασμού πια, και όχι δεν θα σε κατηγορήσουμε γι’ αυτό.

Τη δεδομένη χρονική περίοδο το θεωρούμε απόλυτα λογικό και φυσιολογικό, όμως καλό θα ήταν να βάλεις και κάποια όρια στον εαυτό σου και στο καθάρισμα. Αν μένεις μόνη σου η τόση σχολαστικότητα καλό θα ήταν να αποφεύγεται. Ούτε μπαινοβγαίνει κόσμος στο σπίτι σου, ούτε κι εσύ είσαι συνεχώς έξω από αυτό, οπότε ο κίνδυνος είναι μικρός.

Αν μένεις με παραπάνω από δύο άτομα ή είστε μεγάλη οικογένεια γενικά καλό είναι να φροντίζεις το καθάρισμα, αλλά κι εκεί χρειάζεται να έχεις ένα μέτρο. Αν παρ’ όλα αυτά δεν ήξερες πως να καθαρίσεις τις επιφάνειες μέσα στο σπίτι σου, υπάρχει ένα πολύ εύκολο διάλυμα που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου και να καθαρίσεις μία με δύο φορές την εβδομάδα.

Σε ένα δοχείο βάλε ένα λίτρο νερό και ρίξε μέσα 4 κουταλιές του γλυκού χλωρίνη. Έπειτα με ένα πανάκι καθάρισε σχολαστικά όλες τις επιφάνειες του σπιτιού σου. Και όταν λέμε επιφάνειες εννοούμε ότι πιάνεις καθημερινά μέσα στο σπίτι, από το γραφείο σου, μέχρι το τραπέζι της κουζίνας και την πόρτα του μπάνιου.

Εύκολη και απλή λύση σε χρόνο dt. Έτσι και καθαρά θα είναι και εσύ θα είσαι ήρεμη.