Ωτοασπίδες οι απαραίτητες

Ωτοασπίδες οι απαραίτητες

Οι ωτοασπίδες είναι από τα αντικείμενα που πρέπει να έχεις πάντα στα ταξίδια σου αλλά είναι αργά όταν το συνειδητοποιείς.

 

Απευθύνομαι σε όσους έχουν ευαίσθητα νεύρα και ακοή, οι υπόλοιποι που πέρα βρέχει δεν σας αφορά. Από το ταξίδι στο πλοίο της ακτοπλοϊκής γραμμής που βασανίζεσαι στριμωγμένος σε μια πολυθρόνα να κοιμηθείς λίγο για να περάσουν αυτές οι δέκα ώρες μέχρι το νησί αλλά δεν σε αφήνει το πιτσιρίκι δίπλα σου που ουρλιάζει και ο απέναντι που ροχαλίζει μέχρι το camping και το ίδιο το κρεβάτι σου στο σπίτι η λύση στο πρόβλημα σου μπορεί να είναι αυτό το μικροσκοπικό κουτάκι.

Αυτό το κουτάκι που το βρίσκεις κυρίως στο φαρμακείο μπορεί σε γλιτώσει από χαμένο χρόνο που βασανίζεται να κοιμηθείς αλλά τίποτα. Ακόμα και για λόγους προστασίας το τυμπάνου π.χ στη θάλασσα ή σε μια συναυλία θα τις χρειαστείς. Τις βρίσκεις στο φαρμακείο σε μορφή είτε σιλικόνης (είναι πολύ αποτελεσματική αλλά βρομίζει εύκολα) είτε σπογγώδη.
Επίσης βοηθούν πολύ στην αυτοσυγκέντρωση και κατά συνέπεια στο διάβασμα. Προσεκτικά όμως, μην ξεχαστείτε και πάτε βόλτα με αυτές. Θα απουσιάζει μια βασική σας αίσθηση.