Φτιάξε μόνη σου τα πιο cool στολίδια για το δέντρο από χαρτόνι

Φτιάξε μόνη σου τα πιο cool στολίδια για το δέντρο από χαρτόνι

Αν δεν έχεις στολίσει ακόμη ποτέ δεν είναι αργά

Σε δέκα ημέρες έχουμε κι επίσημα Χριστούγεννα και αυτό κάπως μας φτιάχνει τη διάθεση. Γνωρίζουμε πως τίποτα δεν θα είναι ίδιο με τις άλλες χρονιές, οφείλουμε όμως να μην το βάλουμε κάτω. Η όμορφη διάθεση είναι το α και το ω στις δύσκολες αυτές συνθήκες, και γι’ αυτό προσπαθούμε να πιάσουμε τα Christmas vibes όσο καλύτερα γίνεται.

Κάποιοι στόλισαν το δέντρο τους και το σπίτι γενικότερα από πολύ νωρίς, κάποιοι άλλοι δεν το έχουν κάνει ακόμη γιατί περίμεναν να ανοίξουν τα εποχιακά να προμηθευτούν στολίδια που ενδεχομένως τους έλειπαν και δεν βοηθούσαν το στόλισμα. Αν ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία, που δεν είχε τα στολίδια που χρειαζόταν ή ήθελες φέτος να φτιάξεις δικά σου, τώρα μπορείς.

Μπορεί να ακούγεται κάπως, όμως μπορείς να φτιάξεις τα δικά σου στολίδια για το δέντρο από χαρτόνι. Πολύ εναλλακτικά και ιδιαίτερα cool, δε νομίζεις; Με τα κουπάτ που φτιάχνεις χριστουγεννιάτικα μπισκότα, λίγο χαρτόνι, κόλα και χρυσόσκονη σε χρωματισμούς της αρεσκείας σου μπορείς να φτιάξεις τα πιο όμορφα στολίδια για το δέντρο σου.

Στο βίντεο που βρήκαμε στο Tik Tok και θα δεις παρακάτω, μπορείς να δεις ακριβώς τον τρόπο που θα τα φτιάξεις.