Αν μέχρι σήμερα δεν ήξερες που χρησιμεύει το έξτρα φωτάκι από τα λαμπιόνια, η απάντηση ξαφνιάζει

Ένα βίντεο φυσικά από το Tik Tok μας απαντά στο κρίσιμο ερώτημα: Εκείνο το κόκκινο λαμπιόνι, το εξτρά στο σετ με τα γιορτινά λαμπάκια, πού χρησιμεύει!

Όχι ένα, όχι δύο αλλά 20 εκατομμύρια views έχει μέχρι στιγμής ένα απίθανο βίντεο στο Tik Tok.

Ναι είναι αλήθεια, η γνώση που προσφέρει απλόχερα η Tik Tok πλατφόρμα, είναι άπλετη ειδικά σε αυτά τα μικρά κρυμμένα μυστικά του νοικοκυριού.

Μόλις προχτές άλλωστε, μαθαίναμε πώς θα βάλουμε σωστά τα γιορτινά λαμπάκια του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Το βίντεο με τα 4 εκατ. views σου δείχνει πώς να βάλεις τα λαμπάκια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Μου ανάβεις τα λαμπάκια!

Σήμερα, ήρθε το ποστ στο οποίο έκαναν like περισσότεροι από 1,6 εκατομμύρια άνθρωποι και η γνώση που προσφέρει σε όλα εμάς τα παιδιά που γεννηθήκαμε στη δεκαετία του 90 είναι μεγάλη.

Θυμάσαι λοιπόν αυτά τα λαμπάκια που κυκλοφορούσαν και συνεχίζουν να κυκλοφορούν, τα οποία είχαν ένα μειονέκτημα: Δεν αναβόσβηναν!

Ε, όπως φαίνεται, τα λαμπιόνια αυτά μια χαρά αναβόσβηναν αλλά ήθελαν τρόπο και όχι κόπο.

Εκείνα λοιπόν τα φωτάκια, που δεν είχαν ούτε πρόγραμμα για να λειτουργούν, ούτε τηλεχειριστήριο, ήθελαν απλά μια κίνηση: Να πάρεις εκείνο το εξτρά λαμπάκι που όλοι θεωρούσαμε πως ήταν ρεζέρβα και να το ανταλλάξεις με ένα άλλο. Και μαγικά τα λαμπιόνια σου θα άρχιζαν να αναβοσβήνουν.

https://www.tiktok.com/@viznelly/video/7163372982323236138

Εννοείται πως κανένα κουτί από αυτά τα cult λαμπιόνι δεν μας έδινε την πληροφορία αυτή.

Τα τρία κλειδιά για την ασφάλεια του σπιτιού σου που αφορά στα γιορτινά λαμπάκια:

1) Εάν χρησιμοποιήσεις χριστουγεννιάτικα λαμπάκια από προηγούμενη χρονιά, έλεγξέ τα εξονυχιστικά, αναζητώντας «γυμνά» σημεία στο καλώδιο, σπασμένα λαμπάκια και χαλαρές συνδέσεις.

2) Δέσε καλά τα φωτάκια που διακοσμούν το εξωτερικά του σπιτιού ή τα δέντρα του κήπου, ώστε να μην πέσουν ή να μην σπάσουν σε περίπτωση δυνατού αέρα. Για να τα στερεώσεις χρησιμοποίησε ειδικό μονωτικό αυτοκόλλητο ή πλαστικό στήριγμα.

3) Οι περισσότερες συνδέουμε πολλές σειρές από φωτάκια στο ίδιο σημείο, έτσι ώστε να έχουμε πολλά χριστουγεννιάτικα λαμπάκια με μία μόνο πρίζα. Οι ειδικοί, ωστόσο, προειδοποιούν ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει υπερθέρμανση ακόμη και στα φωτάκια εξωτερικού χώρου.

Είναι ηθικά σωστό να στολίσουμε με λαμπάκια και τα μπαλκόνια μας φέτος τα Χριστούγεννα;

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης