Το βίντεο με τα 4 εκατ. views σου δείχνει πώς να βάλεις τα λαμπάκια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Πατούλια Κατερίνα
Το βίντεο με τα 4 εκατ. views σου δείχνει πώς να βάλεις τα λαμπάκια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Υπάρχει τελικά σωστός τρόπος τοποθέτησης στο δέντρο για τα φωτεινά λαμπάκια; Κι όμως ένα βίντεο που έχει ξεπεράσει τα 4 εκατομμύρια views στο Tik Tok σου δείχνει τον τρόπο.

Φάκελος λαμπιόνια! Γιορτινά λαμπάκια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ελπίζουμε απλά να έχεις ακολουθήσει όλα τα κόλπα μας μέσα στα χρόνια, να τύλιξες τα φωτάκια σου σωστά γύρω από μια κρεμάστρα και να τα βρήκες σε άρτια κατάσταση φέτος, με το που άνοιξες τα αποθηκευμένα στολίδια σου!

Όλα τα φώτα στη μέση

Και ήρθε η ώρα αυτή του στολισμού, που ξεκινάει με το να στήσεις αρχικά το δέντρο, να κάνεις αφράτα τα κλαδιά και να τοποθετήσεις τα φωτάκια. Και πώς πρέπει τελικά να τοποθετήσεις σωστά τα φωτάκια για να φαίνεται το δέντρο πιο γεμάτο και να μην χαλάσεις μια περιουσία.

Μία μαμά και influencer έχει φτιάξει ένα βίντεο το οποίο ξεπερνά πια τα 4 εκατομμύρια σε προβολές και μας δείχνει βήμα – βήμα στο Τικ Τοκ τον σωστό τρόπο. Ας ξεκινήσουμε όμως από τα βασικά. Αρχικά, πρέπει να θυμάσαι πως χρειάζεσαι ένα χρώμα στα φωτάκια και ένα σχέδιο. Πολλά διαφορετικά φωτάκια σε ψυχρές και θερμές αποχρώσεις, μαζί, δεν θα δώσουν το αποτέλεσμα που θέλεις. Η influencer, Kelly Fitzsimons έχει πάρει 3 επί 2000 λαμπάκια cluster, τα λευκά που θυμίζουν λευκά κλαδάκια.

lampakia_praktiker2.JPG

Χριστουγεννιάτικα Λαμπάκια LED Cluster 384L Ψυχρό Λευκό με Προγράμματα, PRAKTIKER

lampakia_praktiker3.JPG

Χριστουγεννιάτικα Λαμπάκια LED Cluster 768L Θερμό Φως με Προγράμματα, PRAKTIKER

lampakia_praktirer1.JPG

Χριστουγεννιάτικα Λαμπάκια LED Cluster 384L Πολύχρωμα με Προγράμματα, PRAKTIKER

Αν το δέντρο σου είναι πιο μικρό, εννοείται πως χρειάζεσαι λιγότερα φωτάκια.

Υπομονή και επιμονή: Πρώτα η βάση, μετά τα κλαδιά

Η λογική δεν έχει να κάνει με το πώς θα τοποθετήσεις ακριβώς τα λαμπάκια στα κλαδιά αλλά η σκέψη είναι να ανεβαίνεις προς τον κορμό πηγαίνοντας μία δεξιά και μία αριστερά.

«Πρώτα ανοίγεις τα φώτα και μετά ξεκινάς από τη βάση πηγαίνοντας από τον κορμό προς τα πάνω. Δεν χρειάζεται να κάνεις κύκλους γύρω από το δέντρο, απλά να πηγαίνεις από αριστερά προς τα δεξιά και το αντίστροφο».

https://www.instagram.com/p/Ck1PMFrgD1B

Μόλις τελειώσεις με τον κορμό και φτιάξεις βάθος στο δέντρο, πηγαίνεις και στα κλαδιά του δέντρου με μια λογική ζιγκ ζαγκ.

Η τεχνική της influencer απαιτεί υπομονή και χρόνο και δεν μπορείς να φτάσεις από τη βάση μέχρι πάνω γρήγορα.