Πώς θα εξαφανίσετε 5 δυσάρεστες μυρωδιές στο «πι και φι»

Πώς θα εξαφανίσετε 5 δυσάρεστες μυρωδιές στο «πι και φι»

Απλές αλλά χρήσιμες συμβουλές

Μυρίζει το ψυγείο; H ηλεκτρική σκούπα; Τα ντουλάπια της κουζίνας; Τα παπούτσια σας; Δε μπορείτε με τίποτα να ξεφορτωθείτε την τσιγαρίλα από το χώρο σας; Μη σας πιάνει πανικός. Όπως συνηθίζουμε να σας λέμε συχνά, κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του και μάλιστα την... οικονομική του λύση.

Πάμε να δούμε, λοιπόν, τι μπορείτε να κάνετε:

- Αν τα παπούτσια σας μυρίζουν
Τότε αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να ποτίσετε μια χαρτοπετσέτα με οινόπνευμα και να την απλώσετε στο εσωτερικό των παπουτσιών σας. Αφήστε την να κάνει τη δουλίτσα της όλο το βράδυ και το πρωί θα δείτε πως η κακοσμία θα έχει εξαφανιστεί.


- Αν μυρίζει η ηλεκτρική σκούπα
Μπορείτε να εξαφανίσετε τις μυρωδιές ρουφώντας απλώς με την ηλεκτρική σας σκούπα δύο δόσεις βανίλιας σε σκόνη. Το τέλειο άρωμά της θα νικήσει τις άσχημες μυρωδιές και θα... εγκλωβιστεί μέσα στη σακούλα.


- Αν μυρίζει το ψυγείο
Η κιμωλία, η εφημερίδα και το λεμόνι κάνουν θαύματα σε αυτήν την περίπτωση. Δείτε εδώ τις συνταγές


- Αν μυρίζουν κλεισούρα τα ντουλάπια της κουζίνας
Βράστε απλώς ένα φλιτζάνι γάλα, ρίξτε το σε μια κούπα και βάλτε το στο χαμηλότερο ράφι του ντουλαπιού. Σφραγίστε καλά την πόρτα και αφήστε το γάλα να δράσει όλο το βράδυ. Το επόμενο πρωί η κλεισούρα θα έχει εξαφανιστεί.


- Αν ο χώρος σας μυρίζει τσιγαρίλα
Ρίξτε στα τασάκια λίγη ποσότητα βανίλιας σε σκόνη. Έτσι, λοιπόν, κάθε φορά που θα σβήνουν/νετε τα τσιγάρα στο τασάκι η βανίλια θα εξουδετερώνει την άσχημη μυρωδιά του.

Διαβάστε ακόμα

Πώς να κρατήσετε τις μύγες μακριά από το... σπίτι σας!

Κάθε πότε πρέπει να πλένουμε τα σεντόνια και τα μαξιλάρια μας;