Το μοναδικό εργαλείο που χρειάζεσαι για να στρώσεις το κρεβάτι σου σε μόλις 15 δευτερόλεπτα!

Ιωάννα Τζανή
Το μοναδικό εργαλείο που χρειάζεσαι για να στρώσεις το κρεβάτι σου σε μόλις 15 δευτερόλεπτα!

Χάρη στο TikTok, οι οικιακές δουλειές γίνονται πιο εύκολες από ποτέ!

Όλες αγαπάμε τα hacks που έχουν να κάνουν με τις δουλειές του σπιτιού, αφού μας κάνουν την... οικιακή ζωή πολύ πιο εύκολη!

Μία από τις δουλειές που οι περισσότερες από εμάς βαριόμαστε αφόρητα, είναι το στρώσιμο του κρεβατιού κάθε πρωί, αφού το βρίσκουμε χρονοβόρο και πολλές φορές... περιττό.

ikea kouverli

7 κουβερλί που θα σε κάνουν να θες ν΄αλλάζεις το κρεβάτι σου κάθε μέρα

Εάν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία γυναικών, έχουμε ανακαλύψει για εσένα ένα hack το οποίο θα σου λύσει τα χέρια και πραγματικά θα μετατρέψει το στρώσιμο του κρεβατιού, σε μία ευχάριστη και καθόλου κουραστική πρωινή συνήθεια.


https://www.instagram.com/p/CY_JZZwJEJ-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το σωτήριο viral εργαλείο για το στρώσιμο του κρεβατιού!

Αυτή τη στιγμή έχει γίνει viral στο TikTok το Bed Sheet Tucker που πωλείται στην Amazon, με 6,5 εκατομμύρια προβολές και περισσότερα από 630.000 σχόλια!

Δημοσιεύοντας το βίντεό της στο TikTok, η Rachel Meaders δείχνει στους ακολούθους της πώς αποκτά τις πολυπόθητες γωνίες του... νοσοκομειακού κρεβατιού, χωρίς κόπο και προσπάθεια!

«Δεν κάνω πλάκα. Δε στρώνουμε ποτέ το κρεβάτι μας χωρίς το εργαλείο Tucker. Σώζω τα νύχια μου όταν βάζω το εφαρμοστό και επίπεδο σεντόνι κάτω από το στρώμα και στο πλαίσιο του κρεβατιού. Χρειάζονται ίσως 15 δευτερόλεπτα για να στρωθεί ολόκληρο το κρεβάτι», εξηγεί η TikToker.

Με σχήμα μεγάλου κουπιού και λαβή μαχαιριού, το The Tucker έχει σχεδιαστεί για να σπρώχνει αβίαστα τα σεντόνια στο πλαίσιο του κρεβατιού χωρίς να χρειάζεται να σηκώσεις το στρώμα.

Οι χρήστες του TikTok έχουν λατρέψει αυτό το βίντεο, με τη γυναίκα που το δημοσίευσε να έχει ήδη αποκτήσει δύο εκατομμύρια νέους ακόλουθους και πάνω από 630.000 likes και 1.300 σχόλια.

«Το Tucker είναι απαραίτητο για μένα», έγραψε ένας χρήστης, ενώ κάποιος άλλος σχολίασε «Το σεντόνι είναι φοβερό!!!!!».



Μία άλλη γυναίκα το αγάπησε τόσο πολύ, που έκανε tag τον σύντροφό της λέγοντας: «Omg, δεν υπάρχει περίπτωση! Το χρειάζομαι!».

Το Tucker είναι κατασκευασμένο από στιβαρό, μη πορώδες πλαστικό ABS και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από αριστερόχειρες ή δεξιόχειρες, καθιστώντας το ένα ευέλικτο εργαλείο για όλη την οικογένεια.

Cover photo: @canningvalelove

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Marie Kondo αποκαλύπτει το μυστικό για ένα τακτοποιημένο γραφείο στο σπίτι

Κι όμως, γίνεται! Το hack για να μαλακώσεις το αβοκάντο σε λιγότερο από ένα λεπτό