Διακόσμηση από χαρτί; Κι όμως γίνεται! Δείτε πως μπορείτε να μάθετε την τεχνική του decoupage

Διακόσμηση από χαρτί; Κι όμως γίνεται! Δείτε πως μπορείτε να μάθετε την τεχνική του decoupage

Από το crafts and paper

Όλοι έχουμε χαζέψει βάζα και κορνίζες σε vintage ύφος. Όλοι έχουμε θαυμάσει country διακοσμημένες καρέκλες και έχουμε ζηλέψει τις φαντασμαγορικές βενετσιάνικες μάσκες!
Γνωρίζουμε, όμως, πως όλα αυτά μπορούμε να τα έχουμε εύκολα, γρήγορα και κυρίως οικονομικά; Πως; Αρκεί μια επίσκεψη στο crafts and paper και θα καταλάβετε!

Το όνομα decoupage έχει τις ρίζες του στη Γαλλία και προέρχεται από το ρήμα decouper το οποίο στα Ελληνικά σημαίνει αποκόπτω, κόβω με βάση μια εικόνα.
Decoupage, λοιπόν, είναι η τεχνική σύμφωνα με την οποία διακοσμούμε από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο αντικείμενο, κολλώντας πάνω του κομμένα χαρτιά. Έχει ρίζες 300 χρόνια πριν στη Βενετία. Με την τεχνική αυτή ασχολήθηκαν πολλά δημοφιλή, στην ιστορία της τέχνης, πρόσωπα.

Ένας μικρός, πλην όμως, φιλόξενος κόσμος δημιουργίας στο κέντρο της Κηφισιάς, μας εντυπωσιάζει με τα πολλά υλικά για την τεχνική του decoupage- διακόσμηση με βάση το χαρτί-και όχι μόνο! Βέβαια, τα υλικά δεν αρκούν αν δεν ξέρεις πως να τα χρησιμοποιήσεις... Για αυτό το λόγο, η ομάδα του crafts and paper, διοργανώνει αυτοτελή σεμινάρια τα πρωινά του Σαββάτου, με σκοπό να μας διαφωτίζει και να μας μαθαίνει τις διάφορες τεχνικές!


Crafts and Paper


Αργυροπούλου 9, 145 62
Κηφισιά
Τηλ: 210-8011477


www.craftsandpaper.gr