Τρία tips για να φέρεις το σκανδιναβικό design στον κήπο σου

Τρία tips για να φέρεις το σκανδιναβικό design στον κήπο σου

Φέτος, για να υποδεχτείς σωστά το Καλοκαίρι, ο καλύτερος τρόπος είναι να αναβαθμίσεις τον κήπο σου και να οργανώσεις το πιο ωραίο garden party που έχει συμβεί ποτέ με αέρα… σκανδιναβικό!

Η έναρξη του φετινού Καλοκαιριού έγινε και επίσημα πλέον, με τον Ιούνιο να καλωσορίζει τα πρώτα σου μπάνια, αλλά και τη θερμοκρασία να ανεβαίνει δραματικά. Όσο λοιπόν, η Αθήνα θα «λιώνει» τα πρωινά, εσύ θα «δροσίζεις» τα απογεύματά σου στον κήπο σου, παρέα με έναν κρύο καφέ και το αγαπημένο σου βιβλίο.

Όμως όλες ξέρουμε, πως δεν είναι όλες οι ημέρες ίδιες. Διότι, είναι πολύ ωραίο να έχεις την ησυχία σου ένα απόγευμα μετά από μια δύσκολη ημέρα στο γραφείο, όμως τα Σαββατοκύριακα έχουν φτιαχτεί για να γιορτάζονται. Το ίδιο και ο κήπος σου. Έτσι, φέτος, για να υποδεχτείς σωστά το Καλοκαίρι, ο καλύτερος τρόπος είναι να αναβαθμίσεις τον κήπο σου και να οργανώσεις το πιο ωραίο garden party που έχει συμβεί ποτέ με αέρα… σκανδιναβικό!

Ακολούθησε τη hygge φιλοσοφία

JYSK2

Η δανέζικη αυτή, αντίληψη της ζεστασιάς, ήρθε στη ζωή μας το 2015. Το Hygge είναι ο απόλυτος τρόπος να μάθεις να ζεις ευτυχισμένη καθώς, αυτός ο ασφαλής και χαλαρός τρόπος ζωής πρέπει να σε ακολουθεί σε κάθε μικρή και μεγάλη στιγμή της ζωής σου. Εξάλλου, μην ξεχνάς πως έρευνες έχουν δείξει πως οι Δανοί είναι οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι του πλανήτη, οπότε σκέψου ότι… κάτι θα κάνουν σωστά σε αυτή τη ζωή!

JYSK3

Στο απόλυτο garden party αυτού του Καλοκαιριού λοιπόν, δεν πρέπει να παραλείψεις να προσφέρεις στους καλεσμένους σου μικρές απολαύσεις και μεγάλη οικειότητα. Ξεκίνα από τον κατάλληλο καναπέ και μαξιλάρια υπό το φως των κεριών, ενώ συνέχισε με κάποιο κρύο χαλαρωτικό τσάι ή ακόμη και την τελευταία τάση στα ροφήματα, τα δροσιστικά mocktails. Την απόλυτη hygge διάθεση φυσικά, μπορεί να δώσει και μια αιώρα στην οποία θα έχουν τη δυνατότητα να αράζουν οι καλεσμένοι σου. Διότι, τίποτα δεν πρεσβεύει καλύτερα τη hygge φιλοσοφία από τα αναπαυτικά σημεία στον κήπο σου, που μπορείς να ηρεμήσεις και να απολαύσεις το δροσερό απογευματινό αεράκι. Πάρε έμπνευση από τον πλούσιο κατάλογο JYSK Garden Party και μην αφήσεις τίποτα να σου ξεφύγει!


JYSK outdoor 2018 "Hygge" trend from JYSK A/S on Vimeo.


Επένδυσε στα σωστά έπιπλα κήπου με σκανδιναβικό design

JYSK4

Αφού λοιπόν, μπήκες στο hygge πνεύμα και αποφάσισες να ακολουθήσεις μοναδική κουλτούρα των Δανών στο garden party σου, βρήκαμε τον τρόπο να μεταμορφώσεις το Καλοκαίρι σου σε… σκανδιναβικό! Τα καταστήματα JYSK, έχουν την τέλεια λύση.

JYSK5

Ο αναπαυτικός καναπές, η μεγάλη ομπρέλα που κρατά στον ίσκιο όλη την παρέα σου αλλά και τα είδη διακόσμησης του κήπου σου, θα είναι ο καλύτερος φίλος σου στην μικρή αυτή ανακαίνιση του εξωτερικού χώρου του σπιτιού σου. Διότι, η JYSK θα βάλει τη βάση για το απόλυτο σκανδιναδικό Καλοκαίρι, κι εσύ θα ακολουθήσεις την ιδιαίτερη φιλοσοφία τους απολαμβάνοντας τις μικρές χαρές της ζωής, στον κήπο, την αυλή και το μπαλκόνι σου.


It's all about styling from JYSK A/S on Vimeo.


Δώσε βάση στις μικρές λεπτομέρειες

JYSK6

Ποτήρια, φυτά και φυσικά, οτιδήποτε αποτελεί μικρή λεπτομέρεια στο garden party που ετοιμάζεις, μπορείς να το βρεις στα καταστήματα JYSK. Διότι, αφού διαλέξεις τον τέλειο και πιο άνετο καναπέ και καρέκλες, πρέπει να προχωρήσεις στις μικρές λεπτομέρειες μεγάλης σημασίας. Όπως ακριβώς είναι τα διακοσμητικά εξωτερικού χώρου, αλλά και ο φωτισμός. Στη μεγάλη γκάμα επίπλων και τα είδη σπιτιού της JYSK, μπορείς να βρεις ακριβώς όλα αυτά που χρειάζεσαι για να οργανώσεις το ιδανικό garden party για την οικογένεια και τους φίλους σου. Στιλάτα φαναράκια, πολύχρωμες γλάστρες, και φυσικά, άνετες ξαπλώστρες σε εξαιρετικές προσφορές για κάθε ανάγκη και οικονομική δυνατότητα.

JYSK7

Αποφάσισε να αλλάξεις τον κήπο σου και κάνε τα επόμενα Καλοκαίρια σου αξέχαστα σε εσένα, αλλά και τους φίλους σου, οργανώνοντας το τέλειο πάρτι κήπου. Διότι, τα Καλοκαίρια στην πόλη, μπορούν να σε μαγέψουν, αρκεί να έχεις όρεξη να μεταμορφώσεις τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σου στο απόλυτο χαλαρωτικό venue μεταξύ φίλων!

Η JYSK διαθέτει πάνω από 2500 καταστήματα σε 50 χώρες σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα το πρώτο κατάστημα JYSK άνοιξε τον Σεπτέμβριο του 2015 στην Αθήνα και σήμερα διαθέτει 17 καταστήματα σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, ενώ σχεδόν κάθε μήνα ένα νέο κατάστημα JYSK ανοίγει στη χώρα μας.