Μήνυμα Raid προς όλα τα έντομα: ‘’Για την ασφάλειά σας…μην μένετε σπίτι’’!

Μήνυμα Raid προς όλα τα έντομα:  ‘’Για την ασφάλειά σας…μην μένετε σπίτι’’!

Είναι γεγονός ότι εν μέσω της παγκόσμιας κρίσης υγείας και ασφάλειας που πλήττει τους τελευταίους μήνες ολόκληρο τον πλανήτη, η ζωή και όλα όσα τη συνθέτουν έχουν συγκεντρωθεί πλέον μέσα στο σπίτι.

Η εργασία, η άθληση, το φαγητό, η μουσική, η ψυχαγωγία, όλα έχουν ένα κοινό σημείο…συνάντησης.

Όταν λοιπόν, ξαφνικά το σπίτι καλείται να φιλοξενήσει έναν πρωτόγνωρο όγκο δραστηριοτήτων καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, μοιραία καλείται να... φιλοξενήσει και περισσότερους απρόκλητους επισκέπτες οι οποίοι κυριολεκτικά.. είδαν φως και μπήκαν!

Σκόρος τροφίμων, σκόρος ντουλάπας, αράχνες, κατσαρίδες, μύγες, κουνούπια, σφήκες και διάφοροι ακόμα ζωηροί εκπρόσωποι του βασιλείου των εντόμων, πρέπει να θεωρούν ότι τώρα είναι η ευκαιρία τους να κάνουν το δικό τους non-stop πάρτι!

Ειδικά τώρα που ο καιρός δείχνει να φτιάχνει για τα καλά, είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να αξιοποιήσουμε τον πολύ ελεύθερο χρόνο μας μέσα στο σπίτι για να οργανώσουμε τις ντουλάπες μας εν όψει καλοκαιριού αλλά και τα ντουλάπια της κουζίνας, κάτι που η μεγάλη πλειοψηφία σχεδόν πάντα αμελεί.

Ειδικά ο σκόρος των ρούχων, που βρίσκεται στο high-season του, έχει κατασκηνώσει στις ντουλάπες και απολαμβάνει την «κλεισούρα» και έλλειψη κινητικότητας, καθώς όταν είμαστε όλη μέρα μέσα στο σπίτι δεν αλλάζουμε τόσο συχνά ρούχα. Σίγουρα όλοι ανυπομονούμε να φορέσουμε τα αγαπημένα μας ρούχα και να βγούμε επιτέλους έξω, γι’ αυτό και θα πρέπει να τα προστατεύσουμε από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες που μπορεί να κρύβονται στη ντουλάπα μας!

Στο ίδιο πλαίσιο κινείται και η διάθεση του σκόρου των τροφίμων ο οποίος δεν θα μπορούσε να βρει πιο…πρόσφορο έδαφος από τα ντουλάπια μιας κουζίνας εν μέσω καραντίνας.

Γεμάτα από πάνω έως κάτω με τροφές και κυρίως την αγαπημένη του σκόρου, τα ζυμαρικά, αποτελούν το απόλυτο «θέρετρο» για το έξυπνο αυτό και ύπουλο έντομο που δεν αφήνει καμία ευκαιρία να πάει ανεκμετάλλευτη.

Ευτυχώς για όλους εμάς, υπάρχει κάτι ακόμα πιο έξυπνο και από τον σκόρο και από όλα τα έντομα μαζί. Αν και δεν χρειάζεται συστάσεις, το Raid είναι εδώ, δίπλα μας, παρέχοντας την απαραίτητη προστασία από τα πιο κοινά έντομα που μπορούν να επηρεάσουν την ηρεμία μας, είτε αυτό έρπει είτε πετάει.

Αν θέλετε κι εσείς να ζείτε το δικό σας #stayhome, χωρίς να αγχώνεστε για τους μικροσκοπικούς εισβολείς που όμως μπορούν να προκαλέσουν, όχι και τόσο μικρή αναστάτωση, μπορείτε να μπείτε τώρα στη σελίδα του Raid στο Facebook “Ολοκληρωμένη Προστασία από τα Έντομα” και να διεκδικήσετε δωρεάν προϊόντα Raid για κάθε χρήση!

Κι ενώ λοιπόν, το γενικό μήνυμα των ημερών, το οποίο η παγκόσμια ηγεσία απευθύνει σε όλους εμάς είναι το #μένουμεσπίτι, το Raid έρχεται με το δικό του ανατρεπτικό μήνυμα προς τα έντομα και τους κάνει μία πρώτη ψύχραιμη προειδοποίηση:

‘’Για το δικό σας καλό… ΜΗΝ μένετε σπίτι’’!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι με το Raid στο πλευρό μας, αυτή η μάχη για εμάς είναι εξαρχής κερδισμένη. ?