BacSac: ένας ολόκληρος κήπος στη... σακούλα σας!

BacSac: ένας ολόκληρος κήπος στη... σακούλα σας!

Οικολογικά, ανατρεπτικά και με στυλ!

Πάντα επιθυμούσατε ένα κήπο ή ένα λαχανόκηπο; Να φροντίζετε τα λουλούδια, τα σπάνια φυτά σας ή να καλλιεργείτε τα δικά σας οπωροκηπευτικά; Τέλεια θα ήταν αλλά, ζείτε σε ένα απλό διαμέρισμα στην πόλη... Σε λίγο καιρό δεν θα αποτελεί πρόβλημα για κανέναν!

Μία νέα λύση, με οικολογική συνείδηση, πολύ στυλ και "χαρακτήρα" κυκλοφορεί στη Γαλλία και κάνει θραύση. Πρόκειται για τα BacSac, τσάντες-κήποι ή αλλιώς τσάντες-γλάστρες, που μπορούν να φιλοξενήσουν τα λουλούδια, τα φυτά και τα λαχανικά σας, στις καλύτερες συνθήκες με μεγάλη ευκολία.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο σχεδιαστής Godefroy de Virieu και η τοπογράφος Virgile Desurmont γνώρισαν τον φυτολόγο Louis de Fleurieu και αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις και την τεχνογνωσία τους, δημιουργώντας τα BacSac. Τι ακριβώς είναι όμως τα BacSac; Μια ιδιοφυής, εναλλακτική λύση όταν κανείς αντιμετωπίζει το πρόβλημα του να ζει σε ένα σπίτι που διαθέτει ένα απλό μπαλκόνι ή βλέπει σε ταράτσα. Τα προβλήματα μεταφοράς, υπέρβαρου, διακόσμισης και των περιττών εξόδων πάνε περίπατο αφού δημιουργήθηκε αυτή η eco-friendly τσάντα από 100% ανακυκλώσιμο υλικό, ανθεκτικό στην ηλιακή ακτινοβολία, που δεν σκίζεται, δεν ψύχεται, μεταφέρεται και βοηθά το χώμα να αναπνέει προστατεύοντας τις ρίζες. Επίσης, τα ΒacSac είναι μοντέρνα, φθινότερα από γλάστρες, πρωτότυπα και υγιεινά.

Σε λίγο καιρό θα μποούμε να καλλιεργούμε τα δικά μας λαχανικά, στο μπαλκόνι μας. Μια ματιά στο photo gallery (βλ. επάνω) θα σας ξετρελάνει!