Γιατί το BRITA Fill & Go Active θα γίνει το αγαπημένο σου «gadget»

Γιατί το BRITA Fill & Go Active θα γίνει το αγαπημένο σου «gadget»

Mήπως ξεχνάς κάτι πολύ βασικό μέσα στην καθημερινότητά σου; 

Σε μία τόσο απαιτητική καθημερινότητα που οι ρυθμοί της σε έχουν στο… τρέξιμο από τον πρώτο καφέ της ημέρας, δεν μπορείς παρά να νιώθεις νικήτρια επιστρέφοντας το βράδυ στο σπίτι, έχοντας διεκπεραιώσει τα πάντα. Μερικές φορές απορείς και η ίδια με τον εαυτό σου. Βέβαια κάπου ανάμεσα στο γρήγορο βάδην των υποχρεώσεων, των email και των post it από πράγματα που πρέπει να κάνεις, κατάφερες να θυμάσαι τα πάντα, ξεχνώντας το πιο βασικό: Να πιεις νερό. Αλήθεια, πόσα ποτήρια ήπιες σήμερα;

σμεραααα

Κάθε τόσο «πέφτουμε» πάνω σε έρευνες που επιβεβαιώνουν πόσο απαραίτητο είναι να καταναλώνουμε 2 με 3 λίτρα νερό ημερησίως, όσο περίπου αποβάλλουμε. Η ποσότητα πάντα εξαρτάται από τον οργανισμό και τις συνθήκες ζωής. Όποιο άρθρο well being και να κλικάρεις, όποια εκπομπή, με όποιον ειδικό ομιλητή, από τη μαμά σου, μέχρι το αστείο meme που σε έκανε tag η κολλητή σου, όλοι επαναλαμβάνουν πόσο καλό μας κάνει να πίνουμε ΠΟΛΥ νερό μέσα τη μέρα.

Όσο εσύ ήλπιζες να καταφέρεις να διακτινιστείς από τη Δευτέρα στην Παρασκευή και ήσουν απασχολημένη να προλάβεις τα πάντα, ακόμη και το χρόνο που τρέχει, η BRITA φρόντισε για σένα 50 χρόνια πριν από σένα, πατεντάροντας το πρώτο φίλτρο νερού για το σπίτι. Σταθεροί στο όραμά τους, για τη μέγιστη βελτιστοποίηση του νερού και κατ’ επέκταση του δικού μας τρόπου ζωής, δημιούργησαν το BRITA Fill & Go Active χαρίζοντας μας ένα πραγματικό σύμμαχο στην καθημερινότητα.

kathimerinotbhta

Θέτοντας βασικά ερωτήματα γύρω από τις ανάγκες σου, έδωσε ταυτόχρονα και την απάντηση στο πρόβλημα. Πλέον, χάρη στο BRITA Fill & Go Active, απολαμβάνεις πάντα την καλύτερη ποιότητα νερού, φρέσκο και φιλτραρισμένο, όπου κι αν είσαι, απομακρύνοντας κάθε βλαβερή ουσία όπως το χλώριο. Είναι η must have δραστική λύση για τα πιο δραστήρια κορίτσια!

Η διαδικασία είναι πολύ απλή: Εσύ απλά θα πίνεις νερό και εκείνο θα το φιλτράρει μέσω του φίλτρου MicroDisc (το οποίο θα χρειαστεί να αλλάξεις μετά τα 150 Lt). Το… μαγικό και άθραυστο μπουκάλι της BRITA Fill & Go Active επαναχρησιμοποιείται όσο φορές θέλεις εσύ, γλιτώνοντας το περιβάλλον από επιπλέον πλαστικό και το πορτοφόλι σου από περιττά έξοδα, αφού μπορείς να το γεμίσεις όπου κι αν βρίσκεσαι και εκείνο θα μετατρέπει το νερό βρύσης σε φιλτραρισμένο. Μπορείς να το βρεις σε τέσσερα fluo χρώματα, επιλέγοντας αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.

uuuuu

Το BRITA Fill & Go Active είναι μία συνήθεια που θα αλλάξει την καθημερινότητά σου: Θα ενυδατώνεσαι και θα σε φροντίζεις κάθε λεπτό της ημέρας, πίνοντας απλά λίγο παραπάνω νερό, με το σωστό όμως τρόπο. Αν το επιλέξεις, ένα είναι σίγουρο, θα… εκθρονίσει την ατζέντα σου, ακόμη και το κινητό σου και θα γίνει το αγαπημένο σου «gadget» στο γραφείο, το δρόμο, το γυμναστήριο. Μία προέκταση του καλύτερου εαυτού σου, που υπενθυμίζει πως σου αξίζει μόνο το καλύτερο!