Βρήκαμε τον εναλλακτικό τρόπο για να γυμναστείς στο σπίτι, και δεν χρειάζεσαι καν όργανα γυμναστικής

Βρήκαμε τον εναλλακτικό τρόπο για να γυμναστείς στο σπίτι, και δεν χρειάζεσαι καν όργανα γυμναστικής

Δεν φαντάζεσαι καν με τι μπορείς να τα αντικαταστήσεις

Και όσο εμείς περιμένουμε τα γυμναστήρια να ανοίξουν, τόσο πιο δημιουργικοί και ευφάνταστοι γινόμαστε σε ότι αφορά τη γυμναστική και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να γυμναστούμε. Και αν καιρός σήμερα μας τα χάλασε και δεν ευνοεί ούτε στο ελάχιστο την εξωτερική δραστηριότητα –εκτός και αν σκοπεύεις να πας για τρέξιμο με την ομπρέλα σου- βρήκαμε ακόμη μια λύση για να γυμναστείς στο σπίτι σου. Αν δεν διαθέτεις φουλ εξοπλισμό και οι ασκήσεις που θες να κάνεις τον επιβάλλουν, δύο είναι τα πράγματα που μπορείς να κάνεις.

Είτε να τσεκάρεις το κείμενο αυτό στο οποίο σου έχουμε εναλλακτικές αν θες να κάνεις ασκήσεις με βάρη και μπορείς να χρησιμοποιήσεις πράγματα που βρίσκονται σπίτι σου, είτε να δεις το βίντεο που ακολουθεί από την εκπομπή στη Φωλιά των Κου Κου. Και γιατί το συγκεκριμένο; Γιατί εκεί πρόβαλλαν έναν νέο τρόπο γυμναστικής πρωτότυπο και τρομερά εναλλακτικό θα λέγαμε. Περιλαμβάνει τις κλασικές ασκήσεις που μπορείς να κάνεις σπίτι, χρησιμοποιώντας όμως πράγματα που δεν φανταζόσουν με τίποτα πως μπορούν να χρησιμεύσουν και σε κάτι τέτοιο. Το σίγουρο είναι ένα: πως αυτή η γυμναστική αδιαμφισβήτητα θα κάνει πολύ καλό στην υγεία σου.

Όπως θα δεις στο απόσπασμα που ακολουθεί και είδαμε κι εμείς στη Φωλιά των Κου Κου, μπορείς να κάνεις γυμναστική με φρούτα. Λογικά στο μυαλό σου ‘ρθε κάποιο υγιεινό smoothie με φρούτα που μπορείς να πιείς μετά την γυμναστική, όμως όχι. Εννοούμε να κάνεις γυμναστική με φρούτα, όπως καρπούζι, πεπόνια, ανανάδες κ.ο.κ.

Αν ακόμη δυσκολεύεσαι να μας παρακολουθήσεις και να κατανοήσεις τι ακριβώς εννοούμε, τότε πρέπει να δεις το βίντεο που ακολουθεί.