Θες σμιλευμένα πόδια και γλουτούς; Η Χριστίνα Μπόμπα σού έφτιαξε το video

Θες σμιλευμένα πόδια και γλουτούς; Η Χριστίνα Μπόμπα σού έφτιαξε το video

Η πανέμορφη παρουσιάστρια δείχνει μία αγαπημένη άσκηση.

Μέσα σε όλες τις τάσεις που υπάρχουν τα τελευταία χρόνια -πολλές από τις οποίες καμία ουσία δεν έχουν, για να είμαστε ειλικρινείς- μία από αυτές έτυχε να είναι πραγματικά χρήσιμη και να έχει να προσφέρει ουσιαστικά οφέλη στον άνθρωπο: η γυμναστική. Μπορεί να ξεκίνησε ως ένα trend που ακολουθούν όλοι λίγο ή πολύ, όμως, πλέον, όσο και να μη θέλουμε να το παραδεχτούμε κι όση βαρεμάρα και να μας προκαλεί, έχει γίνει τρόπος ζωής.

Είναι πολλοί οι διάσημοι που, όχι μόνο έχουν υιοθετήσει αυτήν την τάση, αλλά προσπαθούν να εμπνεύσουν και τους followers τους να ακολουθήσουν αυτόν τον τρόπο ζωής. Πέρα από τα φυσικά αποτελέσματα που αποτελούν το πιο ορατό μέρος, υπάρχει και το κομμάτι της υγείας, του μεταβολισμού και της ψυχολογίας που σε καμία περίπτωση δεν είναι για να μένει απαρατήρητο.

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι μία celebrity που λατρεύει τη γυμναστική. Μία ματιά στο κορμί της είναι αρκετή για να σε πείσει για τη δουλειά που κάνει αλλά και για την αποτελεσματικότητα των προγραμμάτων της.

Πριν από μερικές ώρες, λοιπόν, η πανέμορφη παρουσιάστρια είπε να ανεβάσει ένα βίντεο και να σου δείξει μία από τις ασκήσεις που κάνει για να γυμνάσει πόδια και γλουτούς. Το μόνο που χρειάζεσαι για αυτό είναι το σωματικό σου βάρος και μία μπάλα.

Δες το στη συνέχεια.




Αν συνεχίζεις να έχεις αμφιβολίες, μπες στην παρακάτω gallery να δεις το κορμί της.