Έφαγες στο νησί; Το πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει να κάψεις θερμίδες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έφαγες στο νησί; Το πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει να κάψεις θερμίδες

Το χρειαζόμασταν αυτό

Με το ημερολόγιο να δείχνει πια 20 Αυγούστου και με υπόλοιπο μόλις 11 μέρες για να υποδεχτούμε τον Σεπτέμβρη, οι πιθανότητες να βγαίνεις τώρα σε άδεια δεν είναι πολλές. Μπορεί βέβαια λόγω της κατάστασης να θέλησες να πάρεις πιο αργά άδεια, οπότε προς το παρόν δεν αφορά εσένα το κείμενο αυτό. Αν εσύ που μας διαβάζεις από την άλλη, εκεί πίσω σε βλέπουμε, γύρισες τώρα από την άδεια, και νιώθεις πως μαζί με σένα ήρθε ακόμη μία (aka έφαγες λίγο περισσότερο) τότε διάβασε προσεκτικά τις παρακάτω γραμμές.

Έχουμε βρει το πρόγραμμα, ναι αυτό το ένα το μοναδικό και ιδανικό, που μπορείς να κάνεις στο σπίτι, προκειμένου να κάψεις θερμίδες. Και όχι όποιες και όποιες θερμίδες, αλλά αυτές που έχεις επάνω σου από τα ένα-δύο περιττά κιλάκια που πήρες στις διακοπές.

Μισή ώρα είναι αρκετή για μία full body προπόνηση που θα σε βοηθήσει τόσο να γυμνάσεις κάθε μυ του σώματός σου όσο και να αποβάλλεις το άγχος της ρουτίνας στην οποία επέστρεψες μετά από μερικές μέρες χαλάρωσης. Συγκεντρώσου, «άκου» το σώμα σου, φόρεσε τα αθλητικά σου κι ετοιμάσου από τώρα για το bikini body του 2021.