Αυτά είναι τα μυστικά του προπονητή της Rebel Wilson για μεγάλη απώλεια βάρους

Πατούλια Κατερίνα
Αυτά είναι τα μυστικά του προπονητή της Rebel Wilson για μεγάλη απώλεια βάρους

Έτσι κατάφερε η ηθοποιός να χάσει 20 κιλά ήδη

Η Rebel Wilson, η διάσημη ηθοποιός κατάφερε να μας ξαφνιάσει όλους με την απίστευτη αλλαγή στο σώμα της.

Το ξανθό κορίτσι έχει καταφέρει να χάσει πάνω από 20 κιλά και όλο αυτό χωρίς να ακολουθεί κάποια αυστηρή διατροφή.

Η αλλαγή έγινε σε λιγότερο από δέκα μήνες και ο προπονητής της Rebel, o Jono Castano, μίλησε στην εκπομπή Sunrise όπου και αποκάλυψε τα μυστικά που αποτέλεσαν το κλειδί επιτυχίας για την Wilson.

Στην καθημερινότητα της Rebel δεν υπάρχει η λέξη δίαιτα αλλά μόνο η λέξη ισορροπία, είτε μιλάμε για την διατροφή, είτε για την γυμναστική.

Ο coach της ηθοποιού τόνισε πως ως προς την άσκηση, ο σκοπός του είναι να θέτει το σώμα της Wilson σε κίνηση και έδειξε όλες τις ασκήσεις με βάρη που πραγματοποιεί με την ηθοποιό, τηρώντας μια ισορροπία ανάμεσα στις ασκήσεις αντίστασης και την καρδιαγγειακή προπόνηση.



Ο Jono προτείνει να κάνεις κάθε άσκηση με βάρη για 10 secs το λιγότερο, να μην αμελείς ποτέ την στάση σανίδα και να κάνεις προπόνηση πέντε φορές την εβδομάδα για 45 λεπτά. Στο πλαίσιο ισορροπημένης διατροφής, ενώ αποκάλυψε πως η Rebel γυμνάζεται έξι φορές την εβδομάδα.

Η Wilson είχε πρόσφατα αποκαλύψει πως βρίσκεται τρία κιλά από το ιδανικό βάρος για εκείνη, τα 75 κιλά.

Η ηθοποιός έχει αλλάξει τη ζωή και τις συνήθειές της και έχει φροντίσει πια να ξυπνάει από τις έξι το πρωί, τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα για να κάνει ανάβαση σε λόφο με διαλειμματική προπόνηση με 100 μέτρα sprints.


https://www.instagram.com/tv/CF-LpMJpq2w/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading