Η απόλυτη playlist για τρέξιμο

Η απόλυτη playlist για τρέξιμο

Το τρέξιμο θέλει τη μουσική του και η λίστα που ακολουθεί θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε για να καλύψετε χιλιόμετρα επί χιλιομέτρων.

Έχει αποδειχθεί εδώ και καιρό πως η μουσική μας βοηθά σημαντικά στο να αποδίδουμε τα μέγιστα σε κάθε μας προπόνηση. Ειδικά στην περίπτωση του τρεξίματος, η μουσική είναι απαραίτητη για να μας δίνει τον ρυθμό και να μας κρατά κεφάτους ώστε να διανύουμε όλο και μεγαλύτερες αποστάσεις.

Το πρόβλημα, ωστόσο, είναι πως πολλές φορές κουραζόμαστε να ακούμε τα ίδια και τα ίδια κομμάτια στο mp3 μας, ενώ δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό πράγμα από το να πρέπει να βρούμε το κατάλληλο τραγούδι ανάμεσα στο χάος που γίνεται στο iPod, το οποίο θα έχει το κατάλληλο beat για τον σκοπό που το θέλουμε. Και το να πατάς το «next track» κάθε δέκα δευτερόλεπτα δεν είναι και ό, τι πιο βολικό την στιγμή που τρέχεις.

Όταν όμως έχουμε μια λίστα με τραγούδια ειδικά επιλεγμένα για τρέξιμο, και μάλιστα πολλά από αυτά είναι καινούργια και δεν τα έχουμε μάθει ακόμα, η όλη εμπειρία γίνεται πολύ πιο διασκεδαστική και άνετη και η προπόνησή μας κυλά σαν νερό, χωρίς να καταλάβουμε για πότε πέρασε η ώρα και για πότε διανύσαμε τόσο μεγάλη απόσταση.

Γι' αυτό κι εμείς συνθέσαμε για εσάς την τέλεια playlist για τρέξιμο, που περιέχει pop, rock, dance και hip-hop ήχους, ώστε να σας δώσουμε μια επιπλέον ώθηση για να γυμναστείτε και να ανανεώσουμε το μουσικό στοκ σας. Φορτώστε την στο mp3 σας, φορέστε τα αθλητικά σας παπούτσια, βάλτε τα ακουστικά σας και βγείτε στον δρόμο για την πιο κεφάτη προπόνηση.

  1. Pumped Up Kicks, Foster the People
  2. Tongue Tied, Grouplove
  3. The Dog Days Are Over, Florence + The Machine
  4. Doo Wop (That Thing), Lauryn Hill
  5. Fire, Kasabian
  6. We Found Love, Rihanna
  7. Little Lion Man, Mumford & Sons
  8. Praise You, Fatboy Slim
  9. Moves Like Jagger, Maroon 5 featuring Christina Aguilera
  10. Forget You, Cee Lo Green
  11. Heads Will Roll, Yeah Yeah Yeahs
  12. Hearts on Fire, Cut Copy
  13. Midnight City, M83
  14. B.O.B., Outkast
  15. Are You Gonna Be My Girl, Jet
  16. Such Great Heights, The Postal Service
  17. Mr. Brightside, The Killers
  18. Teenage Dream, Katy Perry
  19. Dare, Gorillaz
  20. Tighten Up, The Black Keys