Θέλετε το κορμί της Έλενας Παπαβασιλείου; Ακολουθήστε τις συμβουλές της

Γωγώ Φούντα
Θέλετε το κορμί της Έλενας Παπαβασιλείου; Ακολουθήστε τις συμβουλές της

Μικρά tips από τη γνωστή παρουσιάστρια για τέλειο κορμί!

Eίναι μία από τις πιο εντυπωσιακές και φρέσκες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης. Εκτός φυσικά από το ταλέντο και τη φωτογένειά της, θαυμάζεται επίσης, τόσο από άντρες όσο και από γυναίκες, για τις τέλειες αναλογίες του κορμιού της. Πώς όμως καταφέρνει να διατηρείται σε φόρμα η Έλενα Παπαβασιλείου, χωρίς φυσικά να καταφεύγει σε εξαντλητικές δίαιτες και ατελείωτες ώρες γυμναστικής;

Η ίδια εξομολογείται ότι στις φετινές της διακοπές έβαλε λίγα κιλάκια με αποτέλεσμα να πάρει την απόφαση να προσέξει ώστε να μπορέσει να τα χάσει. Το μυστικό της είναι φυσικά το πρωινό το οποίο δεν παραλείπει ποτέ. Όσο νωρίς το πρωί και να σηκωθεί, όσο και να μην πεινάει εκείνη την ώρα, θα προσπαθήσει να φάει κάτι έστω και με το ζόρι.

Eκτός φυσικά από την προσεγμένη διατροφή, η Έλενα έχει βάλει στην καθημερινότητά της τη γυμναστική και πιο συγκεκριμένα τη γιόγκα στην οποία προπονείται με την καλή της φίλη Σόφη Πασχάλη. «Με τη γιόγκα έχω δει μεγάλη διαφορά. Μπορεί να κάνω μόνο δύο μήνες, όμως έχω αποκτήσει μεγαλύτερη ευλυγισία και ευεξία. Όταν τελειώνω το μάθημα, φεύγω πιο ξεκούραστη, με μεγαλύτερη αντοχή για να συνεχίσω τη μέρα μου», λέει η σέξι παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης:

Φτιάξε κορμί με τα μυστικά της σέξι τραγουδίστριας των Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger

Elle «The Body» MacPherson: Πως απέκτησε αυτό το απίστευτο κορμί

Aκουλουθείστε το fitness πρόγραμμα της Kατερίνας Στικούδη για τέλειο κορμί