Vacu power: Το μηχάνημα-σύμμαχος ενάντια στην κυτταρίτιδα και τα ψωμάκια!

Vacu power: Το μηχάνημα-σύμμαχος ενάντια στην κυτταρίτιδα και τα ψωμάκια!

Καταφέρνει και επαναπροσδιορίζει το σχήμα του σώματός σας

Όταν μιλάμε για έξυπνα μηχανήματα που κάνουν θαύματα, τότε σίγουρα θα πρέπει να συμπεριλάβουμε στη λίστα μας το Vacu Power. Εμείς κάνουμε συχνές συνεδρίες και έχουμε δει super αποτελέσματα στο σώμα μας.


Τι είναι όμως το Vacu;
Είναι ένα μηχάνημα που συνδυάζει 2 μεθόδους εκγύμνασης: την αερόβια άσκηση και την υποπίεση. Πρακτικά λοιπόν, μπαίνετε μέσα στο ειδικά διαμορφωμένο κουβούκλιο, φορώντας την ειδικά διαμορφωμένη ζώνη, η οποία σφίγγει στην κοιλιά και δεν αφήνει να περάσει αέρας. Το αποτέλεσμα; Ο κορμός και φυσικά το κεφάλι ,βρίσκονται στο «φυσιολογικό» περιβάλλον, τη στιγμή που από τη μέση και κάτω βρίσκεστε στο θάλαμο υποπίεσης.


Ποια τα οφέλη;
Το περπάτημα μέσα στο θάλαμο είναι πολύ πιο αποτελεσματικό και αυτό γιατί η υποπίεση αυξάνει την αντίσταση στη κίνηση, δηλαδή στο περπάτημα κι από την άλλη διεγείρει τη κυκλοφορία της λέμφου. Με αυτόν τον τρόπο καταναλώνουμε περισσότερες θερμίδες, από αυτές που θα καταναλώναμε με μια απλή αερόβια άσκηση και φυσικά ιδρώνουμε πάρα πολύ. Επιπλέον, αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος στις περιοχές του σώματος που υπάρχει αποθηκευμένο λίπος, προκαλώντας την καύση του.

Με απλά λόγια, αν θέλετε να σμιλέψετε το κορμί σας, να επαναπροσδιοριστεί το σχήμα του κορμιού σας, να χάσετε πόντους από τη μέση και την περιφέρειά σας και να μειωθεί η κυτταρίτιδά σας, τρέξτε και αναζητήστε στο γυμναστήριο αυτό το μηχάνημα. Το VACU κάνει θαύματα.. Δοκιμάστε το!

Διαβάστε ακόμα

Τέλεια οπίσθια τώρα: 3 super ασκήσεις για να πετύχετε το στόχο

Tori Spelling: Ιδού πώς διατηρεί το κορμί της αδύνατο, μετά από 4 (!) γέννες

Ηula Hoop: Για κορμί-λαμπάδα και μέση-δαχτυλίδι!