Ποια είναι τα μυστικά τoυ Hollywood για τέλειο σώμα;

Ποια είναι τα μυστικά τoυ Hollywood για τέλειο σώμα;

Οι κυρίες του κόκκινου χαλιού ιδρώνον το κορμί τους για να βλέπετε αυτά τα αποτελέσματα.

Μπορεί να βλέπετε τις χολιγουντιανές star να λάμπουν μέσα στα εφαρμοστά Roland Mouret φορέματά τους, όμως δεν πρέπει να ξεχνάτε την προετοιμασία που χρειάστηκε να κάνουν τα κορίτσια προκειμένου να χαίρονται τα καλλίγραμμα κορμιά γαζέλας. Μη νομίζετε πως όλη μέρα κάθονται στον καναπέ βλέποντας μεσημεριανές εκπομπές και καταβροχθίζοντας hamburger.

Αντίθετα, οι κυρίες του θεάματος κάνουν σκληρή προσπάθεια έτσι ώστε να έχουν ζηλευτές σιλουέτες και σώματα που θα ζήλευε ο καθένας.

Η Penelope Cruz απολαμβάνει να γυμνάζεται έξω από το σπίτι. "Η γυμναστική δεν είναι μόνο για να καις θερμίδες, αλλά για να διατηρείσαι σε φόρμα με τα πράγματα που αγαπάς", δηλώνει η διάσημη star σχετικά με το πώς κρατιέται σε φόρμα.

Το αδύνατο κορμί της Diane Kruger οφείλεται σε μία διατροφή που ακολουθεί η οποία είναι χαμηλή σε λιπαρά, ενώ κάνει εντατικά μαθήματα αερόβιας γυμναστικής.

Τέλος, η φρεσκοχωρισμένη λατίνα Jennifer Lopez, τρώει τα μισά από αυτά που θέλει και μάλιστα επικεντρώνεται σε τροφές με πολύ χαμηλά λιπαρά, ενώ διαλέγει γιόγκα για να κρατάει ισορροπία στο σώμα και το πνεύμα της.