Τέλεια πόδια, κοιλιά και οπίσθια με ένα μόνο workout!

Ακολουθήστε το και δείτε τη διαφορά πάνω σας

Το Πάσχα πέρασε και στο πέρασμά του άφησε αρκετά παραπανίσια κιλά. Κακά τα ψέματα, όλοι το παρακάναμε κατά τις πασχαλινές διακοπές. Τι κάνουμε από εδώ και στο εξής είναι το θέμα, καθώς μην ξεχνάμε πως το καλοκαίρι πλησιάζει επικίνδυνα. Τι σημαίνει αυτό; Τα αέρινα φορεματάκια, τα σορτσάκια και φυσικά τα... μαγιό θα κάνουν την εμφάνισή τους.


Από σήμερα κιόλας (αν δεν το έχετε κάνει ήδη) θα πρέπει να μπείτε σε πρόγραμμα. Βάλτε στο καθημερινό σας διαιτολόγιο τα λαχανικά, τα φρούτα, τα ψάρια, την άπαχη πρωτεΐνη, τις φυτικές ίνες και φυσικά αποφύγετε όσο μπορείτε τα τηγανιτά, την υπερκατανάλωση κόκκινου κρέατος, τα γλυκά, το αλάτι, τα αναψυκτικά, το αλκοόλ και φυσικά το junk food. Τέλος, αυξήστε τη σωματική σας άσκηση. Αν θέλετε να δείτε γρήγορα αποτελέσματα, τότε θα πρέπει να γυμνάζεστε περίπου 5 φορές την εβδομάδα.

Όσες από εσάς αγαπάτε τη γυμναστική κατ'οίκον θα ενθουσιαστείτε με το παραπάνω video. Mε ένα μόνο workout θα καταφέρετε να γυμνάσετε άψογα την κοιλιά, τα πόδια αλλά και τους γλουτούς σας. Λάβετε θέσεις και... δώστε τα όλα!

Διαβάστε ακόμα

Κάψε το περιττό λίπος με αυτό το 10λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής!

Το pilates κάνει θαύματα: Απλές ασκήσεις για να τις ακολουθήσετε στο σπίτι!