NΟURKRIN®: ο βέλτιστος τρόπος για την αντιμετώπιση της γυναικείας τριχόπτωσης

NΟURKRIN®: ο βέλτιστος τρόπος για την αντιμετώπιση της γυναικείας τριχόπτωσης

Το Nourkrin® είναι το μόνο προϊόν στον κόσμο που έχει βραβευθεί με το χρυσό μετάλλιο της Παγκόσμιας Εταιρίας Τριχολογίας για «επίτευξη εξαιρετικών αποτελεσμάτων με ασφαλή, ηθικό και φυσικό τρόπο σχετικά με την ποιότητα ζωής για γυναικών και ανδρών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τριχόπτωσης».

Σημαντικό ποσοστό γυναικών αντιμετωπίζει πρόβλημα τριχόπτωσης / αραίωσης των μαλλιών με αποτέλεσμα την απογοήτευση και μείωση της αυτοπεποίθησής τους. Το Nourkrin® λόγω της μοναδικής του σύνθεσης προσφέρει ασφαλή, φυσική, επιστημονικά αποδεδειγμένη λύση, συμβάλλοντας στην αποκατάσταση των όμορφων, δυνατών και υγιών μαλλιών.

Η κατάσταση των μαλλιών αποκαλύπτει, όπως είναι επιστημονικά γνωστό, σχεδόν τα πάντα για την υγεία και την ευεξία μας. Όλο και περισσότερες έρευνες τονίζουν τη σχέση μεταξύ της τριχόπτωσης / αραίωσης των μαλλιών και πιο σοβαρών καταστάσεων υγείας, με αιφνίδια αύξηση τριχόπτωσης, η οποία αποτελεί πιθανό πρόδρομο φυσικής ασθένειας. Οι μελέτες αυτές προσθέτουν στον αυξανόμενο όγκο αποδεικτικών στοιχείων που δείχνουν ότι η γυναικεία τριχόπτωση υποδεικνύει πιθανό πρόβλημα του θυρεοειδούς, άγχος, καρδιακό νόσημα, υπέρταση ή διαβήτη. Επίσης, άλλοι βασικοί παράγοντες που θα μπορούσαν να αποτελούν αιτία τριχόπτωσης / αραίωσης των μαλλιών είναι μεταξύ άλλων: γενετική προδιάθεση, ορμόνες, εγκυμοσύνη και τοκετός, κακή κατάσταση υγείας, κάπνισμα, ελλιπής διατροφή, φαρμακευτικές αγωγές. Συνεπώς, σε περίπτωση υπερβολικής τριχόπτωσης είναι απαραίτητη η επίσκεψη στον γιατρό ή επαγγελματία υγείας για περαιτέρω βοήθεια και συμβουλή.

Σε κάθε δεδομένη στιγμή, το 10-15% των μαλλιών απορρίπτεται (πέφτει). Αυτό είναι εντελώς φυσικό και μέρος του φυσιολογικού κύκλου ανάπτυξης της τρίχας.


Ο κύκλος ανάπτυξης της τρίχας αποτελείται από τρία στάδια:
1) Το στάδιο ανάπτυξης, στο οποίο για κάθε δεδομένη στιγμή το 85-90% των τριχών αναπτύσσεται ενεργά. Το στάδιο αυτό διαρκεί κατά μέσο όρο 3 χρόνια, αλλά μπορεί να είναι και μεγαλύτερης διάρκειας.
2) Το μεταβατικό στάδιο, στο οποίο το αγγείο θρεπτικών συστατικών της τρίχας (η δερματική θηλή) αποσυνδέεται από τον θύλακα καθώς το στάδιο ανάπτυξης βρίσκεται στο τέλος του. Περίπου το 1% των τριχών βρίσκεται σε αυτό το στάδιο για περίοδο 1-2 εβδομάδων μόνο.
3) Το στάδιο ανάπαυσης, στο οποίο το 10-15% των τριχών βρίσκεται ανενεργό στον θύλακα μετά την επίτευξη πλήρους δυνητικής ανάπτυξης. Το μέσο χρονικό διάστημα που διαρκεί αυτό το στάδιο είναι 3-4 μήνες, μετά από το οποίο η τρίχα απελευθερώνεται από τον θύλακα για να αντικατασταθεί από νέα τρίχα. Ο θύλακας στη συνέχεια επανέρχεται για να ξεκινήσει νέο στάδιο ανάπτυξης, ολοκληρώνοντας με τον τρόπο αυτό τον κύκλο.


Τα στάδια του κύκλου ανάπτυξης των μαλλιών είναι δυνατό να διαταράσσονται για διάφορους λόγους. Συνέπεια του διαταραγμένου κύκλου ανάπτυξης της τρίχας είναι μεγαλύτερη απώλεια μαλλιών και πιο αδύναμη επανεμφάνισή τους.


Το Nourkrin® είναι συμπλήρωμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για να θρέφει τα μαλλιά και να στηρίζει τον ομαλό κύκλο ανάπτυξής τους. Το καινοτόμο μίγμα συστατικών του, με το πατενταρισμένο και μοναδικό συστατικό Marilex®, συμβάλλει στην αποκατάσταση του ομαλού κύκλου ανάπτυξης των μαλλιών καθώς τονώνει τους αδρανείς θύλακες, επαναφέροντάς τους στο στάδιο ανάπτυξης. Ταυτόχρονα, παρέχει θρεπτικές ουσίες για να βελτιώσει τη συνολική διάρκεια ζωής και τη λειτουργία των θυλάκων στο τριχωτό της κεφαλής.

Το Nourkrin® αποτελεί εύκολη, απόλυτα ασφαλή και την πλέον αποτελεσματική προσέγγιση που υποστηρίζει τη φυσιολογική ανάπτυξη των μαλλιών. Βασίζεται σε περισσότερα από 20 έτη έρευνας, ανάπτυξης και κλινικών μελετών και αποτελεί εξειδικευμένη φόρμουλα προγράμματος με πατενταρισμένο μίγμα συστατικών που συμπεριλαμβάνει τη μοναδική, προστατευόμενη ουσία Marilex®, η οποία περιέχεται αποκλειστικά στο Nourkrin®.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το:
http://www.nourkrin.gr

Αποκλειστική διάθεση-διανομή: ICP
Tηλ.: 210 9408880
www.icp-sa.gr - info@icp-sa.gr

DPG Network