Πολυβιταμίνες Lanes, η τόνωση, η ενέργεια και η υποστήριξη που χρειάζεται ο οργανισμός

Πολυβιταμίνες Lanes, η τόνωση, η ενέργεια και η υποστήριξη που χρειάζεται ο οργανισμός

κάθε μέρα

Τα συμπληρώματα διατροφής Lanes, είναι εδώ, κοντά σε όλους εμάς που αναζητούμε δύναμη και ενέργεια για να αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητα, τους δύσκολους μήνες που παραμελούμε τον εαυτό μας και που η έξαρση των ιώσεων και οι απότομες αλλαγές του καιρού τεστάρουν τις αντοχές του οργανισμού μας.

Οι Πολυβιταμίνες Lanes είναι από τα πιο χρήσιμα «όπλα» που μας βοηθούν να «θωρακίσουμε» τον οργανισμό μας και μας εφοδιάζουν με τα απαραίτητα συστατικά ώστε να ανταποκρινόμαστε καλύτερα στις αυξημένες απαιτήσεις της καθημερινότητας. Οι Πολυβιταμίνες Lanes είναι ο Καθημερινός Υποστηρικτής όλων μας!

Πιο συγκεκριμένα, με βάση τις ανάγκες του καθενός και τις ειδικές περιστάσεις υπάρχουν τρεις βασικές κατηγορίες πολυβιταμινών για να μας εξασφαλίσουν το βασικό μήνυμα των Lanes: «Κάθε μέρα καλά». Είναι διαθέσιμες σε μορφή ταμπλέτας ή αναβράζουσας ταμπλέτας με υπέροχη γεύση, ικανοποιώντας όλες τις απαιτήσεις:


1) Πολυβιταμίνες Χtra Energy: ιδανικές για ενέργεια, τόνωση και πνευματική διαύγεια, καθώς περιέχουν 12 βιταμίνες και 8 μέταλλα για πλήρη κάλυψη των ημερήσιων αναγκών του οργανισμού. Είναι ενισχυμένες με Ταυρίνη, Panax Ginseng & Συνένζυμο Q10 για παραγωγή ενέργειας, πνευματική τόνωση και αντιμετώπιση του stress. Η ταυρίνη συντίθεται σε μικρό ποσοστό στον οργανισμό και παίζει σημαντικό ρόλο στη φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου, της καρδιάς & του αγγειακού συστήματος. Περιέχουν επίσης Λουτεΐνη, η οποία είναι πολύτιμη για τη διατήρηση της υγείας των ματιών. Η σύνθεση αυτή και ιδιαίτερα η ταυρίνη, που αποτελεί ένα από τα βασικά συστατικά των πολυβιταμινών Xtra Energy, τις καθιστούν μοναδικές στο είδος τους και τις κάνουν να διαφέρουν από οποιοδήποτε άλλο παρόμοιο προϊόν κυκλοφορεί στην κατηγορία.


2) Πολυβιταμίνες Daily One: ιδανικές για καθημερινή αναπλήρωση των διατροφικών ελλείψεων που προκύπτουν από τη μη ισορροπημένη διατροφή. Μία φόρμουλα «από το Α ως το Ω» με 13 βιταμίνες, 10 μέταλλα ενισχυμένη και με Λουτεΐνη, ένα απαραίτητο αντιοξειδωτικό. Η πλήρης και ισορροπημένη σύνθεσή τους συμβάλλει επιπλέον στη διατήρηση υγιούς δέρματος και στην καλή κατάσταση οστών, δοντιών, μαλλιών και νυχιών για τη ομορφιά και υγεία κάθε μέρα.

50 Vitality tabs 5cb09


3) Πολυβιταμίνες 50+ Vitality: προσφέρουν δύναμη, αντοχή και ζωντάνια και είναι ιδανικές για τους ανθρώπους άνω των 50 γιατί εκτός από την πλήρη σύνθεση βιταμινών και μετάλλων που περιέχουν, είναι ενισχυμένες με πρεβιοτικά, λυκοπένιο και λουτεΐνη, συστατικά άκρως απαραίτητα για τη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του οργανισμού και την κάλυψη των αυξημένων αναγκών των μεγαλύτερης ηλικίας ανθρώπων.

Lanes, κάθε μέρα καλά!