ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ: Οριστική λύση με Laser Aλεξανδρίτη ARION 2

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ: Οριστική λύση με Laser Aλεξανδρίτη ARION 2

Η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα είναι ένα από τα πιο σοβαρά προβλήματα τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες. Από τη μια πλευρά η εικόνα του εαυτού μας στον καθρέφτη, με λεία επιδερμίδα κι αψεγάδιαστο δέρμα είναι κάτι που όλοι θέλουμε να επιτύχουμε κι από την άλλη πλευρά παράγοντες υγιεινής και καθαριότητας οδηγούν τους περισσότερους στην επιλογή θεραπείας για μόνιμη αποτρίχωση με εγγυημένα αποτελέσματα.

Η σύγχρονη τεχνολογία είναι με το μέρος μας, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια. Η εξέλιξη της επιστήμης και η συνεχώς ανανεωμένη και βελτιωμένη έκδοση και παρουσίαση νέων τεχνολογιών και μεθόδων, καθιστούν τη μόνιμη αντιμετώπιση της έντονης τριχοφυΐας, μονόδρομο.

Christos Stamou

Η πιο δημοφιλής και ασφαλής πλέον μέθοδος είναι η αποτρίχωση με laser Aλεξανδρίτη η οποία εφαρμόζεται πλέον σε όλα τα εξειδικευμένα δερματολογικά κέντρα που έχουν την ανάλογη πιστοποίηση. Πρόκειται για την πιο ασφαλή μέθοδο, καθώς το μονοχρωματικό φως που εκπέμπεται από τα επίμαχα σημεία δεν προκαλεί κάποια βλάβη στο δέρμα και αποτελεί την πλέον επιστημονική και ιατρική λύση στον κλάδο της κοσμητικής δερματολογίας, όσον αφορά την αποτρίχωση. Η εφαρμογή γίνεται κάτω από τις πιο εξελιγμένες και ασφαλείς συνθήκες καθώς το laser απορροφάται από τη μελανίνη των θυλάκων της τρίχας κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αυξάνεται η θερμοκρασία τοπικά. Η αύξηση αυτή καταστρέφει τους θύλακες των τριχών και έτσι δεν παράγονται οι ίδιες ποσότητες τριχών στα διάφορα σημεία. Με τη συχνή εφαρμογή της μεθόδου, η οποία οφείλει και πρέπει να γίνεται υπο την επίβλεψη εξειδικευμένου δερματολόγου, οι τρίχες εξασθενούν, αραιώνουν και τελικά εξαφανίζονται με το πέρας του χρόνου και την επίδραση των συνεχόμενων συνεδριών. Με το laser Αλεξανδρίτη και τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, η τριχοφυΐα φαντάζει μακρινό παρελθόν κι εσείς μένετε ικανοποιημένοι στο 100% των απαιτήσεών σας.

Οι συνεδρίες που χρειάζεται κάθε ένας από τους ενδιαφερόμενους διαφέρουν και ποικίλλουν ανάλογα με το πρόβλημα, την περιοχή όπου θα εφαρμοστεί και την ποιότητα του δέρματος. Οι εξειδικευμένοι και πιστοποιημένοι χρήστες του μηχανήματος, το έμπειρο προσωπικό και οι ιατροί δερματολόγοι είναι πάντα στη διάθεσή σας, ώστε να αξιολογήσουν το πρόβλημα, να κατανοήσουν τις ιδιαίτερες ανάγκες του καθενός και τελικά να εφαρμόσουν με επιμέλεια τη θεραπεία που αρμόζει στον καθένα ξεχωριστά. Αν επιθυμείτε να απαλλαγείτε εντελώς κι οριστικά από την έντονη τριχοφυΐα, τότε η μέθοδος Αλεξανδρίτη είναι η μόνη σας επιλογή.

Η μόνιμη, γρήγορη κι ανώδυνη μέθοδος που θα σας εξασφαλίσει το σίγουρο αποτέλεσμα γίνεται σε ιατρικά δερματολογικά κέντρα, όπως στη Dermadvance, με την επίβλεψη ειδικών δερματολόγων που στέκονται με προσοχή πάνω από κάθε περιστατικό και φυσικά φροντίζουν για την καλύτερη δυνατή θεραπεία, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Στη Dermadvance θα βρείτε τα υπερσύγχρονα μηχανήματα laser Αλεξανδρίτη ARION 2, ένα τεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς με εξαιρετικό προφίλ ασφάλειας και αποτελεσματικότητας. To μεγάλο πλεονέκτημα αυτου του υπερσύγχρονου εξοπλισμού είναι η ελαχιστοποίηση της ενόχλησης, κάνοντας τη θεραπεία ανώδυνη, καθώς και η ταχύτητα στην επίτευξη του μόνιμου αποτελέσματος σε σχέση με παλαιότερης τεχνολογίας laser αλεξανδρίτη.

Η κατηγορία των μηχανημάτων laser Αλεξανδρίτη αποτελεί την πιο δημοφιλή κατηγορία μηχανημάτων αποτρίχωσης, αυτό όμως απο μόνο του δεν αρκεί. Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε μηχανήματα της ίδιας κατηγορίας Αλεξανδρίτη, που έχει να κάνει με την τεχνολογική γενιά, τη σωστή συντήρηση και φυσικά την εκπαίδευση και γνώση των χειριστών πάνω στη θεραπεία. Η επίβλεψη από δερματολόγο και η συνεχής μέριμνα για άψογο αποτέλεσμα αποτελούν τις εγγυήσεις μιας αμοιβαίας σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ του κοινού και των ιατρών που φροντίζουν για εσάς. Το στοίχημα της μόνιμης αντιμετώπισης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας κερδίζεται με μαθηματική ακρίβεια από τους σοβαρούς επαγγελματίες που θέτουν ως πρωταρχικό στόχο τη μέριμνα και φροντίδα του εκάστοτε ασθενή μπροστά στις απαιτήσεις της σύγχρονης κι ανταγωνιστικής κοινωνίας και εποχής στην οποία ζούμε.

DERMADVANCE - ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΕ ΑΘΗΝΑ & ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

Τηλ. επικοινωνίας: 216 900 5000

E-mail: info@dermadvance.gr